KFC pud ko......lami....i can eat half of the bucket.....hmmmmmm...gigutom hinuon ko oi.....™
KFC pud ko......lami....i can eat half of the bucket.....hmmmmmm...gigutom hinuon ko oi.....™
ambot lng ui murag dili manjud ko lamian anang manok sa kfc hehe ordinaryo rajud kau para nku lami pa man Kara's Fried Chicken nya daku and barato pajud overrated ra nang KFC oi hehe...i prefer chicken joy!hehe
hehehe karon palang ko kabasa ani nga thread...KFC GYUD KO
Kapag Fried Chicken = KFC
sa ako lang na remember pag orient namo, ang reason why wala sila kaayo branch, kay wala nila gipa franchise, i mean usa ra gyud ang tag-iya sa kfc, diri sa cebu ang branch nila kay, SM, Ayala, Cocomall pero gi move nasa fuente ang shakeys sauna, redemptorist, parkmall ug nag new kay sa osmeņa blvd. atbang sa SSS.
KFC orig...Jollibee sunod-sunod ra...
kung kuyog nako akong anak, buy mi sa jollibee ug kiddie meal tpos adto mi KFC pra didto mi buy sa among food.akong anak, hungitan nalang nako sa kiddie meal. so, were all happy na dba? hehehe...![]()
KFC ko kay naay hot and crispy chicken. Ang Jollibee panagsa ra naa, murag promo ra yata nila.
both
i eat kfc for chicken
i eat jollibee for pinoy burger