hayyyy life... madami akong baong pasensya pero please naman.. give me a break..
hayyyy life... madami akong baong pasensya pero please naman.. give me a break..
kita na pud kos akong crush.. feel nko same pud meg ganahan.. babae. awp nyahahahah.
kanus.a pa kaha taka ma friend.. unta magkaproject na ta puhon. maayo nlang naay sense akong work. choss!! nyahhah
f*ck it! asa na tawn tong days nga graveyard shift pa ko and naa pay time nga mobasa sa tanang drama dinhi sa istorya labi na sa relationship forum. haskang pastilana. puya bisyoha ani nga shift.
balik nasd tas odds ani dah. yabo nasd kaldero nato ani. tsk tsk.
Workload is such a roller coaster at the moment. Urghhh.
between form and function.... function rules. function is life.![]()
i'm supposed to clean my house because my family is coming over tomorrow. But here I am procrastinating.. scrolling through the internet. agh i'm too old for this shit.
i need professional help. i think i'm broken
Hello, good day sa tanan. Mangutana ta ko, kinsay ma recommend nnyo na pwde mapangayuan og advice? regarding sa unwanted pregnancy unta, we are feeling all-sorts of emotions sa akong partner, kulba, happy, pero ga labaw jd ang kulba na basin buntis siya labi na sa age namo ron. Please kung naa mo ma recommend please help me.