Page 3 of 30 FirstFirst 12345613 ... LastLast
Results 21 to 30 of 300

Ka nice gud ana.. Ni inquire na ko sa informatics. Nice ba ang training didto? Kinsa naka suway?

Quote Originally Posted by markymacoi View Post
    Ka nice gud ana.. Ni inquire na ko sa informatics. Nice ba ang training didto? Kinsa naka suway?
    nka try kog informatics, sa mango, nice pud ang training ato nga time, known na siya maong dghan mopa enroll - SM/mango, ...kaso lng ang fee pud...murag 4x compare sa CIT...ang 16k k good 4 one course lng..pero if kaafford raka, go lng diha...

Ni inquire ko. Mahal kaayo oi. Hahah unsa man to imong gi take na short course?

Quote Originally Posted by markymacoi View Post
    Ni inquire ko. Mahal kaayo oi. Hahah unsa man to imong gi take na short course?
    PHP mnto hehe...nka tabang pudto oi k pg pangaply nko nka tubag mnko sa interview mski wala koy exprnc ug web app hehehe...though dili programmer ako work but at least nakatabang jud...mga 12k pato ato nga time ang PHP, 2010...

maong ganahan ko mo take ug more training k needed mn gud sa IT field...need mo upgrade sa knowledge k cge update ang technlgy, ma behind jud nay mga newbies...

kanus-a ni sugdan? ready na kau ko ani..hahahaah.. C++/Java ako plano apilan..

Quote Originally Posted by NapoleonBlownapart View Post
    kanus-a ni sugdan? ready na kau ko ani..hahahaah.. C++/Java ako plano apilan..
    same ta mao judna ako ganahan, java/C++/C#... mao mn gud ang dako ug sweldo if nanay exprnce hehehe...then pwede pa mka freelance/homebase...

isa ang kamot kinsa pa ang ganahn? k moadto kog CIT next week f ubay2x ta aron ma inform/followup hehe

way python ? ,

Quote Originally Posted by ate-yan2x View Post
    intresado ko paenroll...

nag inquire ako sis sa CIT, engon ang incharge na maghuwat lng cla ug naay mgpaenroll...if sakto na sa #of students (5 mn daw minimum), e arrange ra ang sked...then bilin ang contact number didto sa incharge k ila ra e followup if mo dayon ba pagtake...ngbilin nko ako contact number didto...
    mao ba? yan2x? gay kog contact num nimo bi e pm lang nako. uban ta pa enroll unsa imong pa enrollan? ok ra nako java

- - - Updated - - -

same ta mao judna ako ganahan, java/C++/C#... mao mn gud ang dako ug sweldo if nanay exprnce hehehe...then pwede pa mka freelance/homebase...

isa ang kamot kinsa pa ang ganahn? k moadto kog CIT next week f ubay2x ta aron ma inform/followup hehe
    ako yan2x gae kog contact num nimo bi busy man god ko ga work ko ron programmer pero fresh grad pa ko nahan ko ma enhance aong nakat onan.

count me in.. Java/C++ preferably C++..hehe

nahan unta ko muapil pero bogits man ko ug programming... pwede ba kaha ko ani?

11.    Advertisement

Page 3 of 30 FirstFirst 12345613 ... LastLast