Page 3 of 17 FirstFirst 12345613 ... LastLast
Results 21 to 30 of 163

pasagda-i lang mi mga bana kay kung kaya namo duha ang maintenance, aw duhaon gyud na namo.
    ma-3 pa gani magka lisod.

maka relate ko married na mi with 1 kid. scary ang thought nga mag cheat ang hubby

Banned User
    Blog Entries
    3
    way daghang storya TS usa ra akong pangutana
    [img]http://4.bp.blogspot.com/-yNQEOg9dR3I/UfstNfMt2oI/AAAAAAAAA_I/V3LrK7NLu3s*******999705_679571068738847_1490850690_n.jpg[/img]

Senior Member starcatch's Avatar
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by Zeratul_ View Post
    kamo pud mga girl, dli mo dapat mag pa luxang. mao man ni kasagran if maminyo na kay ang girl mag baliwala na sa ilang lawas.. Mao na ni ron, gi biga-biga sa sexy nga girl toara didto na noon ni stun sa lain. hehe

ana d ai na? justifiable d ai..if imong wife/gf maka anak then na change na ang figure gamay? imong pun.an?wahhaha...cguro sayop kaayo oi...hearing from ts story nu..dapat ang bana mo tabang pd niya ug bantay sa bata plus expenses... lahi na mn ang situation karun nga naa nay bata..if na addict sa dota.. dapat i limit jd niya kay lahi na jd... anyways ts...ug dili na madala sa pg.agwanta mo decide jd ka ug unsay maayo...good luck ts...makaya ra lagi na...

Quote Originally Posted by ireneolive View Post
    nah.lisura bya aning imong kaagi ts. iampo na lang ma but.an unta sya.hehe

dapat mag effort pd imo kids to talk with their dad. kay ana sila maminaw daw ng amahan sa mga anak.

well,dili sad tanan. but there's no harm in trying.

2 yrs old pa amoang baby ses...actually nag effort na xa krn makakita ni baby..

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by kahrosi View Post
    mo balek na sa dalan ses padlng nemo ayeeee

nice na paminawn nga dghan oportunedad nangabot sa emong kenabuhi ses(mga ikal vah ses)?
    agooiii kagilok ana ses..

dli mga ikal sess uiii hehehehe..new job opportunity naabot..makapalit nkog ikal ses..ay hehehe (joke lng)..

Quote Originally Posted by pinklaydee View Post
    hahahaha..paeta sad anang losyang nga term ui ehehehe...

dman sad guro ko losyang ahahaha..

mao lge..myta magkasinabot nami ani..in time..
    Mao man sad ni kalagotan sa akong wife nako gud before kay mag sige lang ko duwa. Pero wala pud nako biyae akong responibiLidad. Mag lagot pud ko niya ato nga time kay mao ra sad baya to akong time na mka relax gamay. Maybe mga 2 hrs every other day. Ang iya lang ma bantayan maayo is kanang saturday or sunday kay waLa man ko work so maka patuyang ko gamay.

So, basin mao jud siguro nabuhat na niya kay siguro waLa na siya lain outlet para malingaw. Sinabtanay lang jud ang soLution ana.

Quote Originally Posted by Echelnalf View Post
    Mao man sad ni kalagotan sa akong wife nako gud before kay mag sige lang ko duwa. Pero wala pud nako biyae akong responibiLidad. Mag lagot pud ko niya ato nga time kay mao ra sad baya to akong time na mka relax gamay. Maybe mga 2 hrs every other day. Ang iya lang ma bantayan maayo is kanang saturday or sunday kay waLa man ko work so maka patuyang ko gamay.

So, basin mao jud siguro nabuhat na niya kay siguro waLa na siya lain outlet para malingaw. Sinabtanay lang jud ang soLution ana.

naa naman na ang sabot bro pro unta lng kanang dli magpalabi ba nga maabtan og mga 6 am njud...kay mureklamo man gne nga way tulog nya kung dota d mu reklamo..libpg pud sahai ba... mas nndot ta jud if tarungon og sabot sa both parties pra walay misunderstandings..

bisag 30s gani, addict pa gyapon ug computer games... malutas ra lagi na...

Quote Originally Posted by pinklaydee View Post
    naa naman na ang sabot bro pro unta lng kanang dli magpalabi ba nga maabtan og mga 6 am njud...kay mureklamo man gne nga way tulog nya kung dota d mu reklamo..libpg pud sahai ba... mas nndot ta jud if tarungon og sabot sa both parties pra walay misunderstandings..
    So dapat pina concerned imong approach niya para diLi ma pungot.

dman sad malikayan maglagot gud hihihii... ^_^

11.    Advertisement

Page 3 of 17 FirstFirst 12345613 ... LastLast