Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 30 of 30

Quote Originally Posted by ORVIL View Post
    salamat bro.pwd man sad less 10k.mao ni pinakadako og less ds year sa istorya
    in my OpiniOn lang na boss,ha...pinakadaku nga less kay kay mahal raman kaayu cguro compared sa TRUE retail Value ani karon ...

pwede ko magbaligya ug RIG naku for 70k ang bundle....less 50k.... para lang Madaku naku ang "LESS" or "DisCount"...

akua na ang pinaka-daku nga less this year ana,boss, kung ma-Ohon....

cgi pakita ang unit imoha man kahay pinakasakog less.naako 50k.sako waleet now poydi kaari samoa store, imo sad makita ang ako gibaligya na gaming pc set
    og ipakita nako ang risebo walay daya subra sa 80k.close me 9pm
    bisan kun antec ni naamay resibo.gusto ka barato naakoy i3,11k i7 16k.

watch mode ko ani kani padak anay ug less,.., hehehe,.,.

Quote Originally Posted by ORVIL View Post
    cgi pakita ang unit imoha man kahay pinakasakog less.naako 50k.sako waleet now poydi kaari samoa store, imo sad makita ang ako gibaligya na gaming pc set
    og ipakita nako ang risebo walay daya subra sa 80k.close me 9pm
    bisan kun antec ni naamay resibo.gusto ka barato naakoy i3,11k i7 16k.
    sample lang to xa nga situation boss...

padakanay og less ni bro.hehe less 10k.ang pangotana asa iyang unit?ga damgo ramani tawhana...

ma shock jud ang makakita samot na kung dili nimo ibutang ang full details sa mga items.
    sunda nalang ang naka suwat sa resibo boss gi detalye mankaha na.

mao jud boss orvil butangi ug pic sa recibo para proof na hapit na 80k ang unit,.,. pero i like the 10 less discount imung gihatag hehehe,.,. pinakadakong less diri sa istorya,,.

hik3 oo sir orvil simple rmn ng pag post sa detail cguro sa imong napalit (ADTONG PANAHUNA) na naa mn kha ky mga resibo picture lng daun e post lng daun sa imong thread dri sir.. pra mkita sa tanan..e butang nlng pd ang full detail o full specs inkaso pra nlng pd dli n mahasstle ug basa mi sa resibo basin maglisud nmig basa pd hehe.... hihi ayw lng pd kblaka sir wla mn sd mi nag ingon nga nindot among mga rig... hihi...ky dli mi kaapas sa imong rig nga mahal kaau nga tag 80k na hehe...anyway up for your 80k rig sir.... nga less 10k...

medyo ok na unta ang ubang specs pero di nako trip ang motherboard.... kanang nag post nga mag RIG and mas nindot pa ang specs kaysa gi post ni TS (worth 25k). paki post kuno sa detail specs bai kay interesado ko..

or kinsa diha maka RIG worth 25k, pm ko sa details specs (cpu, monitor, bisan wala na keyboard ug mouse kay naa nako ana.).. ayaw lang palihug ug pm kanang mga alanganin nga specs ha (outdated nga piyesa)... salamat.

up nalang ko ani beh! ehehehe

11.    Advertisement

Page 3 of 3 FirstFirst 123