try BARF and this problem is solved immediately.
mao na cyay ma hitabo og maka kaon na sila og table food, mangita man gud na sila og lami na makaon pero if puro ra jud dogfood ila kaon kay dili rana sila mag timi2.
ayaw jud na pa kan-a imo puppy og table food aron dili ma ingon ana. usually 2-3 days ma ulian rana ila appetite. nya after kay ayaw na jud na pa kaona og table food.
ako i feed my dog BARF medyo hasol lang pag prepare pero eager kaau mo kaon ang ako dogs. in less than 2 mins kay hurot na ang ila pagkaon. hehehe
naa ra imo problema TS ay
"Yes, for all stages man ni ako dog food gipalit...i might try reinforcing para mu eat..."
ayaw hatagi ana na dogfood... hatagi og dog food na for puppy lang jud. dako kaau og kalahian ang puppy food og kana imo food na for all stages.
walk your dog pod aron gutomon pa og samot.
di pa ko ready mu try ani bro but i am reading bout this
mao lagi bro...wa man jud ni nako gipakaon ug table food bro bisg gamay... sa BARF i have been reding bout this but dili pako ready
mao ba bro? kamahal raba ani da! tsk tsk...uns imu ma recommend man na dog food? yes ako man pakiaton permi...
TS naa kay vitamins sa imo dog?
naa man daghan puppy food bro. try the heroi sa caminade, 150/2kilos or you can try beefpro puppy mora 160/2kilos not sure sa prices ha kay dili nko updated, i'ved been feeding my puppies and dogs BARF naman gud. medyo hasol lang e-prepare pero worth kaau.
or if kutihan ka sa BARF kay pure Raw meat nalang ang imo. (baka, pabo, manok, baboy, kanding etc.)
og mag problema ka og unsa ka daghanon e-hatag kay ari diri na site for a calculator ay
raw4dogs.com
sa ako shih tzu kay sa 5lbs kay mora 200+grams man cguro to, basta just look for the calculator.![]()