jkid8: ayaw lang sir kay ma wagtangan nya si wats ug negosyo...hehehe
jkid8: ayaw lang sir kay ma wagtangan nya si wats ug negosyo...hehehe
Mas maayo kung naa ka makuha stock nga maisto tailwind? Pila ra man gud maabot ana den dali pa mahurot.Originally Posted by wats
pwede sad mga previous series Mcfarlane movie maniacs. hehheheh.... basta ok ang price, sukol ko. wats, try sad kuno mga music action figure, d ba naa man ka band? eehhehe......dont know lang kung mu hit, naa man figs like kurt cobain, jimmy page, hendrix etc.
sub, pls check robinsons murag naa to.Originally Posted by Subzero
Yup mamaligya ang robinson og Maisto Tailwind even TK pro dali ra mahurot ila stock mostly man gud pila ra kabuok mangabot nga model/design. Mura tag tulo or duha ra ka model/design ang maabot den dali ra kaayo mahurot. Sa Robinson wla na sila stock, bisag asa. Nahurot na nko libot tanan store pro wla nay stock sa Maisto Tailwinds.Originally Posted by mykelchua
A total of 50 model/design ang maisto tailwind.
which models do you want so that i could give you a heads up or hold some for you nlng.
wow kuyawa na ani nilang mga idol, shop tirada naman...hehe
suroy cguro ko ana dha if na a ko pangita on...
warren, when ka open? oct 1 gyud? kay kig storya ko nimo...
karun mahuman ang renovation, electrical by wed mahuman. schedule mi ngadto oct 1. so after wednesday mag display nako. pero ang display kana pang existing stock nako