Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 21 to 30 of 50

wat u think nahan pud xa nko? mura imposible man jud naa nah bya ko bb.. pero nahan ko niya.. kay sa bag.o pko iya ko awayon mao 2 talking2x kay partner nman mi sa amo nga shift.. bwahahahaha

pero d lagi kay d man ako ang type sa girl tingale nah iya maganahan.. pero mura ug naa nah gap vah.. kron kay dili nman mi partner lahi nah man iya shift pero mgkaabot jud ghapon mi 6 hours nlang.. d jud pareho sa una 12 hours mi ga.uban.. ng plan unta 2 xa nah mobalik xa sa iya shift sa una na partner mi mkig.tok xa sa amo manager wala nlang niya dauna kaganina pg.ingon.. mura man sad ko ug nagmahay but d man jud pwede kay naa nko anak.. wala lang ko bana kay abnormal man 2 ang pa2x sa ako bb

hahahai ngmahay ko naganu wala ko mo.2g.an sa tinuod.. pero eeeewww d sad tawon nko kaya mo.2g.an sa iya atubangan nga xa ako crush.. hadlok ko.. ambot niya nka feel ba kaha xa nah gnahan ko niya d man jud nko e.show basta lang. basta d ko gusto na mausab unya xa ba ari nko. basin mopalayo unya xa. maulaw jud ko.. FLORASCENT, ayaw ug saba hap.. 4 sure kaela man jud ka ani nah guy kay kauban bya nato ni sa office.. hasta man gani ka u ko sungo.gon niya.. hehehehehe

ayaw lang pahipi sad kaayo.. kay ma obvious na friendly kaayo ka sa uban nya ka to na guy.. ma hibulong na xa..

noh? lain man ko.. kon naa ko crush igo rman ko motan-aw oi.. dili man ko mag kisi²...

basig nag istorya sad siya!! now he knows

Banned User
    Blog Entries
    4
    tutoki lang, pugngi imong mouth kay mu tulo nya laway!

jowk jowk!

Quote Originally Posted by krishane_12 View Post
    hahahai ngmahay ko naganu wala ko mo.2g.an sa tinuod.. pero eeeewww d sad tawon nko kaya mo.2g.an sa iya atubangan nga xa ako crush.. hadlok ko.. ambot niya nka feel ba kaha xa nah gnahan ko niya d man jud nko e.show basta lang. basta d ko gusto na mausab unya xa ba ari nko. basin mopalayo unya xa. maulaw jud ko.. FLORASCENT, ayaw ug saba hap.. 4 sure kaela man jud ka ani nah guy kay kauban bya nato ni sa office.. hasta man gani ka u ko sungo.gon niya.. hehehehehe
    ni 2g.an nlng tana ka.. hehe or u said lng nga wala ni trying to find pa kay i think he likes you maoh ng.ask siya kinsa imo crush kay possible competitor mana niya gud if naa jud ka lain crush except niya,, since ni mention ka lain nym nga guy as yuor crush will automatic ma insecure na siya to think naa ka crush and kauban pa jud.. heheh for me rani ha!!!! Sulti lng gud pero not direct ipa agi ug joke i knw maka sense na siya...hehehe

maayo kay wala pa "crotch"

Elite Member
    mura man ni pang kids ui!! crush2x!heheh

C.I.A. john_yo's Avatar
    Blog Entries
    3
    ingna cya ni snacks nka? mo ingon gani og wala, ingna dayon, librehe ko bi snacks ta duha, bwahahaha toink...

kuyog2 lang gud sa iya mga kauban, hehehe ma pansin ra lagi ka ana ma dugay. hehehe

11.    Advertisement

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast