Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 34

Quote Originally Posted by boylaang View Post
    kinsa naa schematic diagrama ni sa wiring ug mga connection pls share sad mo
    Dont expect mo hatag sila bro it's a trade secret aron wa kau silay kompitinsya.

mas ok ang digital nga coin slot bro. peru bantayi lang jud. kay usahay mu ungot ang mga piso. kay naay uban bata mu hulog ug bawg nga piso. dli pud cya mu dawat ug piso nga sinaw. mas safe siya gamiton kaysa analog. dli siya mailad sa washer. piso jud iya dawaton.

Quote Originally Posted by SmaRkieS View Post
    Dont expect mo hatag sila bro it's a trade secret aron wa kau silay kompitinsya.
    sakto ka bro,naa koi pinahimo pro sayun raman d i,basta kamao lang ka mosunod ug kamao ka mo sulda,solve na kaayu,pwede raman gani ako ako nalang mag himo.^^

Quote Originally Posted by drotz View Post
    sakto ka bro,naa koi pinahimo pro sayun raman d i,basta kamao lang ka mosunod ug kamao ka mo sulda,solve na kaayu,pwede raman gani ako ako nalang mag himo.^^
    hehehe kung naa kay gi pa himo and the IC naa pay values, and other pyesa naa pay values, you can buy it. Some technicians and other nga dili aware ma kopya ilang trabaho dili erason ang mga values.

Kung ako mag trabaho ako dyud papason ang mga value specially mga IC's para dili ma kopya ug dali.

Dali raman sad kupyahon ang board, if you like to improve the circuitry pwedi sad. Murag software open source unta ni, pero business man gud.

Naa man sad mga electronics site maka consult ka how improve it, about sa mga bugs for digital type, maybe some tweaks with the sensors.

pa patent na imo design bro para dili kopyahon.

bitaw... business man gud kaayo ni ang CoinSlot og timer..

if kung diy jud imo timer,aw,lisod na kayu na,la man koi alamag anang electronics pro naa mai available nga baligya ana daan,kana nalang kai sayun pa,suldahon ra nimo ang mga wires and subay kung unsaon nimo pag sumpay sa timer ug sa slot to monitor to ur amplifier with speaker and ur good to go

Quote Originally Posted by drotz View Post
    ambot lang kaha sa washer kung pwede ba,pro katong giingon nga tukog kai sure ko dli jud pwede malutsan ang electronic,kai sensor raman xa,wla man xay katong murag tukog/pin nga tarogon para mo credit.

and for now,ako prob kai mapa-ayu pa kaha ko ni kai naguba man,dli na masudlan akong coin slot nga elctronic type,yenox ang brand,mayta pwede pa ni xa maayu oi,huhuhu way lami and new year kai nagub-an mi ug coin slot,lol

dipindi siguro na sa area..

kuya drotz..patulong nmn po oh saan po ako makabili ng coin slot at nung timer project po kasi..meron po ba sa cebu san po sa cebu? pls help

brad,

base sa akong experience sa dha pa ko sa pinas naka maintain ko ug 15 ka computer nga naay coin slot...ang imong g ingon nga electronic...yupz 100% ko sure nga dili na ma kulkog sa mga maaung kamot...kay ang tag-iya sad sa akong gi work before, electronics sad sya ug sya mismo ang ni assemble sa wiring ug sa coin slot. amo nasad nga ge testing, ang ordinary nga slot ug sa electronic...akong g suwayan dili pwd ma stock-up sya sa sulod. sya na mismo ang ni sulti nako kay ang iyang mga units naa man sa mga piligro nga lugar sad...

or basin karon naa nasad new modus ang mga maayong kamot para ma crack nla ang system sa electronic coin slot...

AMEN,,,hehehehehe

11.    Advertisement

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast