Page 3 of 8 FirstFirst 123456 ... LastLast
Results 21 to 30 of 75

Default Re: does the breed really matter?

Quote Originally Posted by FK
    sakto sab... pero d ba naa man jud breed nga are known for their tolerance, for example kanang rough play sa mga bata. correct me if i'm wrong.
    Rough play with kids? I don't encourage nor tolerate this, regardless unsa nga breed....Ang playmate sa doggie dapat dogs pud, certainly not kids ((kung human, siguro iyang handler but never kanang rough nga kind of play - dili safe, bisan adult pa ang kaduwa sa doggie), Noelle

i think it is important
    hehhehe they expained it for me,
    mura ra gud na tao gud nga ayaw ko ingna bisag kinsa ra imong piliun as companion
    duh!

Quote Originally Posted by angel6017
    mura ra gud na tao...
    But di man na sila tao...

Quote Originally Posted by angel6017
    i think it is important
    hehhehe they expained it for me,
    mura ra gud na tao gud nga ayaw ko ingna bisag kinsa ra imong piliun as companion
    duh!
    duh! What is important? Unsa gi xplain sa imoha (state it para crystal clear sa mobasa!).....hmmm...what's your point...sorry hah, bisan unsaon nako basa imo thread, di gyud nako makuha (not good at reading between the lines, hehehehe)

Quote Originally Posted by dark_rott
    Quote Originally Posted by gripo1983
    more or less #2 akong feeling, kay kadaghanan sa akong nakit-an nga post is about purebred dogs...wla gani kaayo mixed breed although naa..pero askal..wala jud. wa pa sad ko nakakita og tao nagpahambog sa iyang askal hehehehe
    Nahisgot baya ning Askal under Pet Discussions, kung imo gyud kay-kayon ang thread....it should be under "native dogs" if my memory serves me right. Kung manotice nato sa Buy and Sell Section nga wala gyud Askal naka post - LOL, wala gyud baya'y mobayad nor price an Askal - unless si Xavier(kanang smart doggie ni Jun - na feature ni siya sa ABS-CBN shows na ang gi-baligya!).

I agree with Celtic.....kung true blooded pet lover ka - dili na naka makakita kung unsa klase, itsura, diin gikan ang doggie! Love your pets, love a loyal companion!
    okay, i stand corrected, nahisgot man diay ang askal bwahaha wa ko kakita. pero fact remains, wlay tao magbaligya sa ilang askal. wla sa'y mopalit.. Y? kay gidiscriminate jud ang askal. correct me if i am wrong.

basin tungod kay ang pure breed gipalit sab... siyempre ibaligya sab ang anak para uli puhunan. pero kong askal kasagaran hinatag man, so mura dili ka g ang mopalitay.

pero naa baya mamaligya og askal... barato lang kaau.

more or less #2 akong feeling, kay kadaghanan sa akong nakit-an nga post is about purebred dogs...wla gani kaayo mixed breed although naa..pero askal..wala jud. wa pa sad ko nakakita og tao nagpahambog sa iyang askal hehehehe
    Nahisgot baya ning Askal under Pet Discussions, kung imo gyud kay-kayon ang thread....it should be under "native dogs" if my memory serves me right. Kung manotice nato sa Buy and Sell Section nga wala gyud Askal naka post - LOL, wala gyud baya'y mobayad nor price an Askal - unless si Xavier(kanang smart doggie ni Jun - na feature ni siya sa ABS-CBN shows na ang gi-baligya!).

I agree with Celtic.....kung true blooded pet lover ka - dili na naka makakita kung unsa klase, itsura, diin gikan ang doggie! Love your pets, love a loyal companion!
    okay, i stand corrected, nahisgot man diay ang askal bwahaha wa ko kakita.Â* pero fact remains, wlay tao magbaligya sa ilang askal.Â* wla sa'y mopalit.. Y? kay gidiscriminate jud ang askal.Â* correct me if i am wrong.
    Bitaw naai kai point, infact tinood nga walay nagkainterest nga ibaligya or paliton ang Native Dog, maybe because, we are used to simply giving them out (ipanghatag sa wlay kasubo!).Â* Sige kai naokay naman gyud ni, ako suwayan presyohan ang Askal Pups, unya tan-awon nako kung naa ba gyud mopalit (maayo ning based on first hand/personal experience.....will update you :mrgreen...give me few months, e-try nako breed ako lovely native dog kung dili gani mahalin, pwede nako ipa-adopt nimo tanan pups? , Noelle

@dark_rott

ok na imo idea dah! daghan ra ba kaayog askal masaag dri sa balay, pilion nako ang pinaka gwapo/gwapa nila nya ako dayon ibreed. nya nig naa na pups, presyohan dayon nya post sa buy n sell section:
    For Sale: Philippine Dogs.. sa think nimo pila kaha ni price nila?

okay, i stand corrected, nahisgot man diay ang askal bwahaha wa ko kakita. pero fact remains, wlay tao magbaligya sa ilang askal. wla sa'y mopalit.. Y? kay gidiscriminate jud ang askal. correct me if i am wrong.
    Bitaw naai kai point, infact tinood nga walay nagkainterest nga ibaligya or paliton ang Native Dog, maybe because, we are used to simply giving them out (ipanghatag sa wlay kasubo!). Sige kai naokay naman gyud ni, ako suwayan presyohan ang Askal Pups, unya tan-awon nako kung naa ba gyud mopalit (maayo ning based on first hand/personal experience.....will update you :mrgreen...give me few months, e-try nako breed ako lovely native dog kung dili gani mahalin, pwede nako ipa-adopt nimo tanan pups? , Noelle
    paskang sayanga, walo na kabuok akong mga iro, dili ma masigo among balai pwerteng gamaya. pero kung mangdonate ka og house okay ra jud nako akong i-adopt imong tanan nga bisaya pups.

Sell it for 500. K ra man cguro. Hehehe.

Ayaw sad nang puro askal ug nawng ang parents... Pwede nimo sagulan gamay ug Purebreed para enticing sa buyers.

11.    Advertisement

Page 3 of 8 FirstFirst 123456 ... LastLast