El Nido ug Puerto rman ku taman boss, so far wala kaau ku kabantay ug lamok did2 boss (duolonon kaau ku ug lamok, kapila na gd ku na dengue haha) okay ra except sa tubig sa el nido, always drink purified/mineral water even nag toothbrush, nya f ma ligo close lang jd ang mouth, because you will notice ilang water is mediyo brownish, also careful kung mu order mu ug foods or juice from them ky more than half jud sa amo groupo nag ka diarrhea (including me) nag libog me asa to namu na kuha since purified water jd amu ge inum. aside from that, okay ra jd ang place, safe ra cya.
Currently handled by boss jerry sa tour namo this week. From april 7 to 12. So far so good. Hapsay and very accomodating c boss jerry
Super sulit and well guided by Boss Jerry! (Yellow in right)
Kadtong mag palawan, mao ni updated number niya 0920 888 1040
asa mo via padung palawan, coron, el nido ug vigan? salamat
pila kahay possible na magasto
sourcing pa lang kay plano sa among realty moadto puhon
Hi
looking for Travel Packages
* Cebu to Vigan
* Cebu to Coron , El Nido Palawan
Tentative Travel dates:
March, 2018 or May, 2018
for maximum of 23 to 25 people
3 days , 2 nights stay
please email me cheapest promos and packages
myhome.cebuphilippines@gmail.com
Thank you
bag-o lang me nag tour ni kuya jerry. ayos kaayo sya pay ga luto sa pagkaon sa dagat mintras ga ligo ligo ko. iya gipa huwam ang iyang mga plato ug kaldero para naa me magamit. hehe
Crowdsourcing:
which part sa El Nido nice stayhan?
just this june niadto mi sa akong mga frens sa palawan.. puerto plus el nido among package.. medyo dili kaayo nindot ang panahon ato nga time.. nakatiming lang gyud mi nga nakaisland hopping pagyud mi bisan dili maayo ang panahon.. pero dili tanan among naadtoan..
grabe na kaayo ang crowdsourcing sa el nido.. dako gyud posibility ma close ang place mapareha sa boracay.. ilang canopy walk ky nice kaayo.. makainlove gyud kaayo ang view.. cege ra gyud mi ingon ug wow, wow, wow... ang bakers hills sa puerto kay mura ka ug naa sa alice in wonderland... sayang wala mi kaadto ug coron kay wala nami budget...
amo na damage dala na airfare kay 10k plus 9 mi kabook..