can i join? i know how to repair pc @ cp...
naay ganahan nga i re-group ang grupo... naa mani page sa FB maybe dd2 maka discuss tah tru online. as of now kana lang sah cguro ang ato means of communication.
september is the anniversary sa group...
^^count me in.. .el presidente...1st week of September end nko sa ako klase...board exam nlang puhon sa April ako sagubangon na pud...mayta maka taghap ko ka.pasar lang intawn..LOL.. i miss all you guys...ikaw unsa may gusto nimo sa group e.regroup man kaha imo plano mayta ma.apil pa ko sa regrouping... .=)
LOL...OA man jud ng tino.od bro.. . oi dili na diay callboy c Marcialito Capin Jr.? ahak..perte pa nkong post sa thread sa call assistant..whahaha...cge bro..gather na pud ta puhon..free nko ana Sat.ug Sun. sugod 2nd week sa Sept.. .oi bro naay mag.pahimo ug website ako to gal.galon aron ikaw ako e.recommend ha...heheheh..=)
cge..cge.. .am always online raman dri sa istorya from 8am-5pm. Mon-Friday.. .=)
@marcial, isda_sa_bato,togoys: naa ra gihapon mi ni joseph bai, nag reading mode lang gihapon mi diri.
pwede mo attend next gathering? wa mn gud printer dri sir mao di ko mka pa print sa form