Hehehehe. Mag death note man unta mi kay sayon ra pero murag mas lingaw na mag dress up dyud. Ako ta to si L.
Hehehehe. Mag death note man unta mi kay sayon ra pero murag mas lingaw na mag dress up dyud. Ako ta to si L.
nya asa man pud ng CIC?? .. ok kita nalang sa fuente.. unsa man na?? 8.30 sa buntag o gabie??Originally Posted by Shogun
hui..di tah magkita before sunday? hahaha.. naa kui problem..unsaon paghimu sa necklace ni hidan?hahahha
shogun: ang aku sandals, ok na?? o.O?
what time mo magkita karon domingo bai? pwede ra muderetso ngadto sa sacred heart? unsay admittance ngadto, kailangan ID or something?
@praKx: Buntag uy. 8:30. Sige fuente dapit nalang para di ka masaag.
@hypocrisy: Wa man gani ko necklace ni itachi. Magkita mi ig sat. Tiwason mga props ug mag butang nail polish. Head protector kay sat nalang himoun. Huna huna ug skit. Kadto sandals kay naay may tag-iya adto pero sugot siya ipa hulam. Mag update lang ko ugma sa rest of the costume. Kay ugma naman tanan. Kamo na bahala sa pants. Thurs naba ugma?
@nemmo723: Pwede ra ka ka diretso kado old sacred heart. 20 bucks ra ang entrance.
kita lang ta didto ha! he3! taga-an tamo akong special/great jutsu called "1000 YEARS OF PAIN"! wahahahahahaha! luoy kaayo ko!!! wahahahahahahahaha!!!!
psyccaliente! ikaw ha! ngano dli man ka mulaban nako oi! harsh ninyo oi! kay abi man nimo nga girl ko! huhuhuhu... Anyway, mu-dagan jud ko kusog para dili ko ninyo makidnap! Bleh!
pasensya kung ignorante ko bai.. pero asa gani na ang old sacred heart? hihihi.. wa ko kabaw naa diay new..Originally Posted by Shogun
kanang near CIC man nemmo..near jollibee...near steve's...near bario san miguel..naranggay careta.. hehehe..sharooo!!.. they transfered nmn gud sa canduman so that's why old campus na nah!!hehe
shogun: asa mu tiwas karon saturday? para makuha pud naku ang ako robe bah so i can try it on..na excited rba ku kai nindot mu og comment ni weebong..heheee=')
hypocrisy: Sa amoa sa Guadalupe. I text lang ka namo. Hehehehe. Afternoon. Excited nasab mag suot suot ay.
Ang mask ni Tobi ba kay feeling nako maka suffocate.
@ladyren: hehehe. Among robe kay naay anti-1000 years of pain so di mi madutlan. hehehe