Page 26 of 1614 FirstFirst ... 162324252627282936 ... LastLast
Results 251 to 260 of 16134

pila mani mga rifle na eng ani bai junn?

Quote Originally Posted by etgo View Post
    pila mani mga rifle na eng ani bai junn?

kani 13,500 (promo 10,000) then ang high pressure hand pump 12,000. mao nga co2 lang sa ako gi karga kay mas mahal pa ang pump kay sa pusil. hehe

-----------------------------

kani 29,000 gkan sa stronghand gun store. nindot gyud pud

C.I.A. john_yo's Avatar
    Blog Entries
    3
    Quote Originally Posted by junn View Post

kani 29,000 gkan sa stronghand gun store. nindot gyud pud
    dli kaau ni nindto bro kay ma usab imo pulso kay mangusog man ka ig bali sa barel, toink... hehehe as much as possible no forece jud unta imo ma gamit para dili ma usab imo pulso, hasol pud ni cya pang hunting kay after each shot, too much movements to make, maau rani sauna na dili pa kaau idlas ang mga langgam na maka kita og mga movements. although naa pud cya advantages.

mao jud... kung mahimo dli jud ka maglihok aron dli ka kit-an sa langgam...

kung makita sa tao dli na jud na blik dayon...

Quote Originally Posted by john_yo View Post
    dli kaau ni nindto bro kay ma usab imo pulso kay mangusog man ka ig bali sa barel, toink... hehehe as much as possible no forece jud unta imo ma gamit para dili ma usab imo pulso, hasol pud ni cya pang hunting kay after each shot, too much movements to make, maau rani sauna na dili pa kaau idlas ang mga langgam na maka kita og mga movements. although naa pud cya advantages.
    hehe. mao gyud bro. sakit pa ako bukton ron. maayo lang ni pang practice. kay inig gamit nako sa co2 stable na ako kamot. malingaw lang ko sa iya velocity kay more or less 1000 fps depende sa pellet. bangag gud prefab nga door sa ako ofc. hehe

C.I.A. john_yo's Avatar
    Blog Entries
    3
    mao jud, kusog kaau na, pero gahi ba gud e-bali bro? nindot jud noon na kay bala ra jud ang imo problemahon, hehehe basta maka gamit ka og force kay ma usab man gud dayon ang imong pulso bro, mao na hasta ang bolt ig bira nimo perti nang humo-ka, mag kurog naman gud ka og maka pangusog ka gikan gud, hehehe bilib kaau ko sa mechanism ana oi, bali-on lang perti nang kusoga sa ma compress niya na maka tira na cya og ingon ana ka kusog.

bro ask lang ko if kanang airsoft baligya sa metro sa ayala kay original bha na or dili? nag wonder lang ko kay wala jud kaabot ang price ug 10k nya mga dagku na nga mga pusil bha...

nindot kaayo kung mugamit sa ka ug break barrel ayha co2 airgun.

Quote Originally Posted by john_yo View Post
    mao jud, kusog kaau na, pero gahi ba gud e-bali bro? nindot jud noon na kay bala ra jud ang imo problemahon, hehehe basta maka gamit ka og force kay ma usab man gud dayon ang imong pulso bro, mao na hasta ang bolt ig bira nimo perti nang humo-ka, mag kurog naman gud ka og maka pangusog ka gikan gud, hehehe bilib kaau ko sa mechanism ana oi, bali-on lang perti nang kusoga sa ma compress niya na maka tira na cya og ingon ana ka kusog.
    38 pounds ang cocking effort bro. medyo sakit kung weak hand imo i cock

wow, nice guns.....
    i have on for air soft....

11.    Advertisement