Sir, depende na sa imong idea para sa imo awto. For more information just call 268-8404 or CP 09275155752.
Thanks.
Sir, depende na sa imong idea para sa imo awto. For more information just call 268-8404 or CP 09275155752.
Thanks.
Sir, hope naa ko feedback from your club president nga pede mi mag introduce me sa amoa shop sa inyo EB.
Thanks
Ako lang sad ingnun akong mga kauban sa KPC Bro kay basin naa pa sad sila mga nindut nga mga hunahuna about aning shop ninyo Bro, wala pa man gud nakahimo sa pag-feedback ang uban namo nga mga kauban about ani.
Kung ako lang pag-butun...Ok jud kaayu mo, mo introduce sa inyong shop sa EB namo Bro, among EB every second Sartuday sa bulan, bag-ohay lang jud mi nag ka meeting niadtung minglabay nga Sabado petsa Nuwebe ning bulana.
We will give you feedback Bro about this one, mangayo una ko sa mga hunahuna sa akong mga kauban para kaming tanan makauyun sa among desisyon.
PAYTS!
@milkyner:
sir what car are you upgrading karun? was it the Vitz nga gidisplay pag IAC meet sa CICC?
Howdy Milk... kana si Wul mao na ang among halangdon nga chairman sa KPC Cebu... humble & shy man gud kaayo ni pagkatao mao na ako na lang introduce ninyong duha...
Ferdie: Sir Wul mao ni si Milkyner
Milkyner: Hello Wul
Ferdie: Sir Milkyner mao ni si Sir Wul
Wul: Musta Sir
Hahahahahahahahahahaha...
@milkyner nice ang proposal bro. as a member ok rasad nako but the presidents (wul) right
need some feedbacks from everyone.
maaung gabie ninung tanan.
nyahahaha.. bugoya jud nimo sir ferds oi...
@milynrer: si sir ferdie na amua kinakusgan dre sa istorya na forums sir, hehehe...
ila ila pod mu:
Chrisgon: sir, Milkyner, mao ni si sir ferdie!
Milkyner: hello diha sir ferdie
Sir Ferdie: Hi Milkyner, welcome sa grupo, laag unya ta dollhouse, nyahaha..
mao ni amua grupo sir, mga bugoy puros, excuse us nlng kung ana me, mura naman gud mi pamilya dre, like what others said, We're more than just a car club.
update lang nya mi sir if unsay masabotan sa tanan.
i like to see what you have done to your car, can you post some of your pix here if its not that big trouble to you? TIA.