Page 227 of 231 FirstFirst ... 217224225226227228229230 ... LastLast
Results 2,261 to 2,270 of 2304

Quote Originally Posted by zhibi View Post
    good day, naa lang ko pangutana ba. na stop ko ug a year kapin pero naa nakoy 7k hours sa odesk/upwork. ang problema kay akong success rate 31% nalang na igking ko kay perti ka gamay pero akong work sa akong client ni abot ug 2years ang una. then ang last nko cguro mga 4months pero before ana 8months same work lain2 ug client. then akong question kaya pa kaha ni nko mangapply nga perti man ka gamay sa akong success rate? ahak ani ue.
    ok ra na boss oi, ay lang undang. if maka kuha ka lain client, mo saka rana balik imo success rate, mao na nigamay na kay inactive man ka.

thank you sa enlightenment boss. mao na main concern nko mura ko na discourage although i manage to reach 7k+ hours for over 4 years nko with job pero mao lagi pag sulod aning new upwork system kay daghan na usab. daghan na ug kailangan may unta to pede ra maka apply dili pa jud kay mao jud ilang needed. pero cge lang i will try to look for a client nga dili pud strict.

Onsay job sa upwork nga pang sys ad. or technical? Wala pa noon ko ka experience aning upwork pero ganahan ko motry

Boss Htennek patabang ko sa upwork. nag offer ako client og data entry $13
    every 500 entries ako ma human. amo form of communication kay sa skype ra

gtagaan rako nya google excel sheet and link sa ako e.copy paste. wla man mi
    nag gamit og upwork app pra ma record time. ok ra kaha nah boss? 1st job naku
    and nahan ko na smooth amo process bah kay di kaayo ko sweto ani

naka human naku 1000+ data entries and wla paman update sa ako paypal account
    nag expect unta ko $26 pero wla paman sud. maikog pud ko ask. mahadlok ko dili ko
    bayran.

Quote Originally Posted by kennethzki03 View Post

nag expect unta ko $26 pero wla paman sud. maikog pud ko ask. mahadlok ko dili ko
    bayran.
    ayaw kaikog pm dayon kay daghan raba sad scammer nga employer dha sa upwork/odesk dugay na kaayo na nga problema.
    basta naa lang kay agi ayaw kaikog og pm kay imo biya nang gihaguan.

Quote Originally Posted by prekazoid View Post
    Onsay job sa upwork nga pang sys ad. or technical? Wala pa noon ko ka experience aning upwork pero ganahan ko motry
    boss zhibi daghan man Freelance job sa upwork.
    search lang sa categories na imu ganhan or mas prefer nmu

Web, Mobile & Software Development
    IT & Networking
    Data Science & Analytics
    Engineering & Architecture
    Design & Creative
    Writing
    Translation
    Legal
    Admin Support
    Customer Service
    Sales & Marketing
    Accounting & Consulting

Quote Originally Posted by BolABug View Post
    ayaw kaikog pm dayon kay daghan raba sad scammer nga employer dha sa upwork/odesk dugay na kaayo na nga problema.
    basta naa lang kay agi ayaw kaikog og pm kay imo biya nang gihaguan.

unsay ilhanan nga gi scam ka or fraud ang client
    dba boss kung gi accept na nmu ang job offer nila
    mo reflect man sa My Job nga tab sa ako upwork

amo transaction kay via gmail og skype ra bya
    pero boss gi review man naku ang client.
    verified man ang status og naa reviews

dili rani kulba boss BoABug?
    salamat diay sa reply

unsay ilhanan nga gi scam ka or fraud ang client
    dba boss kung gi accept na nmu ang job offer nila
    mo reflect man sa My Job nga tab sa ako upwork

amo transaction kay via gmail og skype ra bya
    pero boss gi review man naku ang client.
    verified man ang status og naa reviews

dili rani kulba boss BoABug?
    salamat diay sa reply
    basta i confirm sa niya if mabayran ka og sugod or dli cya mo ditch nimo inig tingsweldo na okay na nga client if unya2x unyaon ka aw alams na.

bayran.
    ngano paypal man mo? if bag-o paka ayaw ug sugot payment outside sa upwork. naa baya na possibility scam, hopefully dili.
    kay if iend na imo contract nga wa ka ma bayran through upwork samot na if wa jd ka sendi paypal (if mao inyo sabot), d ka maka leave ug comment/feedback sa iyang profile.

ug bawal man unta na mo transact outside upwork (pero pde ra gud na d lang pasakop, mostly mahitabo ing ani kana rang dugay ug trusted na nga client ug maka save sa bayronon), ok ra man sad gamit mo skype d lang unta outside upwork ang payments specially new paka. d sad ka makakuha ug feedback ana if d iagi sa upwork ang payment.

or correct me if I'm wrong sa pag sabot sa imo paypal na funds gi huwat. basin imo pasabot ang payment through upwork pero gi link imo paypal account sa imo upwork account. hehe.
    Last edited by Htennek; 09-30-2016 at 09:25 AM.

Kung wala kay contract sa upwork para sa imo first job, high risk dyod na nga daganan raka sa imo client when it comes to payment.

11.    Advertisement