Page 22 of 285 FirstFirst ... 121920212223242532 ... LastLast
Results 211 to 220 of 2842

Quote Originally Posted by onig.heck View Post
    mga master naa lang gyud ko pangutana kay bag-o pa gyud ko naka d3000... kuan nga mode ang best for night photography? unsamoy mga settings like ISO f shutter etc... ginatry naku ang night mode na settings sa d3000 pero dili man nindot ang labas... blurred ang ang labas sa mga lights sa poste... hope maka help mo mga master... daghan samalat...

bag.o psad ko sir pero sa ako lang na cut on sa cge basa ky if night gani imo jud e slow imo shutter speed para mahayag ang kuha nya makuha nmo ang lights ( problem is gamay lang na lihok ma blurry daun ang image) so if night photo imo tirada mag tripod jd ka... nya sa ako pd nabasa e lower nmo aperture para mas dghan light makasulod ,mohayag mo kuha.. dko sure pa sa ISO wait rako ug naa supermaster mo post dre motabang nato... HEELLLPPPPP

Quote Originally Posted by michaelocana View Post
    pujitz, unsay editor imo pasabot? ayaw anang mg PP to get the shot. ask gi unsa pg shot not the editor di ka ma learn sa imong D3000 kung ang editor imo i focus hehehe

.
    ahhhhh.. hehe ana diay na?? cge sir il keep that in mind.. lain mn gd kuha sahay mao matintal ko edit.. hehe unsa pa imo ma advice namo mga begginers sir salamat

kung cityscape/seascape nya nka tripod ka pwde ra lowest ISO... nya use a shutter trigger or pg
    timer mode lang para ma avoid ang camera shake.

Quote Originally Posted by pujitz View Post
    bag.o psad ko sir pero sa ako lang na cut on sa cge basa ky if night gani imo jud e slow imo shutter speed para mahayag ang kuha nya makuha nmo ang lights ( problem is gamay lang na lihok ma blurry daun ang image) so if night photo imo tirada mag tripod jd ka... nya sa ako pd nabasa e lower nmo aperture para mas dghan light makasulod ,mohayag mo kuha.. dko sure pa sa ISO wait rako ug naa supermaster mo post dre motabang nato... HEELLLPPPPP

as much as possible praktisi ang inyong shutter/aperture sa daytime and nightime. nya lowest ISO lang osa... makuha rana ninyo.. dha man sad ko sugod bah...

post lang ninyo inyong shots dinhi para ma advisan mo.

ahhhhh.. hehe ana diay na?? cge sir il keep that in mind.. lain mn gd kuha sahay mao matintal ko edit.. hehe unsa pa imo ma advice namo mga begginers sir salamat

kung cityscape/seascape nya nka tripod ka pwde ra lowest ISO... nya use a shutter trigger or pg
    timer mode lang para ma avoid ang camera shake.

Hay salamat naa motabang namo mga uyamot na d3000 users..
    sir unsa mau na lens na compatible sa d3000? was planning to buy a second 55-200 na VR nya kadtong RAYNOX DCR -250 ni bashblues.. ok ra kaha?? nag buy mn ko gnina ug reverse ring. lingaw xa pero maluoy ko sko lens nya lisod e set up..

pujitz, unsay editor imo pasabot? ayaw anang mg PP to get the shot. ask gi unsa pg shot not the editor di ka ma learn sa imong D3000 kung ang editor imo i focus hehehe

.

agree jud ko ani bro.. pro 2 ka shots ana..g.edit nako bro pro ang colors ra..g.saturate nako..
    di jud dapat mag.salig sa edit..

Hay salamat naa motabang namo mga uyamot na d3000 users..
    sir unsa mau na lens na compatible sa d3000? was planning to buy a second 55-200 na VR nya kadtong RAYNOX DCR -250 ni bashblues.. ok ra kaha?? nag buy mn ko gnina ug reverse ring. lingaw xa pero maluoy ko sko lens nya lisod e set up..
    ayaw tawn anang uyamot nga D3000. kay mao na ako body sa una.

sample shot using my ex-D3000

.

@pujitz kung gnahan ka mag macro buy lang katong ext tube. mas safe pato kaysa reverse ring... nihunong ko anang reverse ring sa una kay delikado sige ka hugaw akong sensor. sige ko pa limpyo. mao to ng ext tube ko dn nihunong nako anang macro

.

@pujitz kung gnahan ka mag macro buy lang katong ext tube. mas safe pato kaysa reverse ring... nihunong ko anang reverse ring sa una kay delikado sige ka hugaw akong sensor. sige ko pa limpyo. mao to ng ext tube ko dn nihunong nako anang macro

.

ka nice shots sir oi... unedited ni?? mypa nag extensiontube nlng diay ko sa?? kuyaw jd sa lens ang reverse ring oi gnina pko ka discover.

ang first shot kay unedited only the watermark and 2nd kay HDR na... so be proud of your D3000 bro... ayaw na ika uwaw kay 1yr ko sa D3000 sige ug praktis. mga nov 2010 ra man guro ko na change ug D5000 kay napugos hehehehe

ka nice shots sir oi... unedited ni?? mypa nag extensiontube nlng diay ko sa?? kuyaw jd sa lens ang reverse ring oi gnina pko ka discover.

11.    Advertisement