inom kape, and basa libro .
i wish i could
i miss my daddy kaayo thu dili xia kaayo expressive through word of mouth, magka bond lang mi kanaiya ko lutoan hehe
- - - Updated - - -
i miss my daddy kaayo thu dili xia kaayo expressive through word of mouth, magka bond lang mi kanaiya ko lutoan hehe
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
Manglimpyo mi sa amung sakyanan. Tabangay mi together with my brothers. Nya magpisikay dayung ug tubig hangtud sa mga ligo naming 4.
Ohhhh how i miss my papa kay nilarga napud.
pag highschool, videoke hapit everyday.
pero karon, seldom nalng kau. once a month.
we watch dvds, tan-aw sad mi mga tv series, teleseryes. lol mag-inom sad ming tulo sa akong manghod and we go to the gym
I dont bond my dad coz he passed away already last January 2013, pero sa karon I bond with my 10 year old daughter halos everyday kay ako man mohatud niya sa school. Kapuy pa jud kay mag motor ra man mi from Mandaue to Lapu2x, 6 wheeler pa jud iyang bag then naa sa luyo sa motor. whew. Pero I enjoyed it kay daghan kaau siyag pangutana while nag drive ko. Pero ako jud tubagon maskin dili kay ko sure..lol ay tayngkyu!
hmmm dili man kaayo mi close sa akong father,...pero magkasinabot mi in watching movies and boxing,..
maypa mo kami di mi mg tagad sa blay.hahaha pero wa mi ng away
Breakfast is sacred to us both.
It's where we talk lengthily about current events,
my kids in school, my future plans and my reminders
for him while I'm away. Sometimes we argue but most
of the times we'd laugh over what we see on the morning
news... Mao pod ni reason na ma-late ko usahay hehehe
"People who love to eat are always the BEST people."
Julia Child