Page 202 of 231 FirstFirst ... 192199200201202203204205212 ... LastLast
Results 2,011 to 2,020 of 2304

oi. nice ni dah! pero ang akong officemates man gud sa una, 2 sila kabuok, Unionbank EON ilang gamit... nya pagwithdraw dako daw kaayo kaltas. wa ko kahibaw pila exactly pero their complaint was ang gisulti nga fee naa pa diay other charges.

Quote Originally Posted by boylaang View Post
    open nalang eon sa online lang pg fill up ky dali ra ing adto nimo sa Unionbank naa na dayon imo ATM unya maoy imo ibutang as Payment method LFT dali ra kaau masolod no need naka mg paypal plus ug maabot na ug 1k$ dollars imo kita no need na naka widraw from odesk ky autoamactic na mosolod sa imo account sa eon

C.I.A. jEiiWhO08's Avatar
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by daelite_mistress View Post
    i use my savings account - 4 actually akong for local fund transfers: paypal, 2 ka savings account (metrobank and china bank), ug credit card sa akong papa...

ako ra banos-banosan og withdraw both savings account, panagsa ra sa paypal.

akong ma-sugges nimo @jEiiWh8, ayaw usa dayon i-withdraw aron di ka alkansi. kay aside sa $0.99 nga oDesk fee, minusan pa jud na sa bank kay naa bank charges. i usually withdraw my earnings kung abot na og $100.99.
    maong ako giwithdraw kay kailangan kaayo nako ang kwarta gd bahala gamay. ;(
    hehe, ipaypal nalang nako uiie. samoka odesk. hahah

aw ikaw sad... pero mas alkanse ka if gamay ra imong i-withdraw considering the fees...

if i-paypal nimo, $0.99 oDesk fee. when you withdraw paypal to bank, naa pa nay charge. i forgot murag 50.00 pesos man siguro... nya naa pay bank charges.

also, kung kailangan jud nimo ang money, why not borrow lang usa sa imong family? kay if indeed you need money ASAP, don't depend on oDesk kay mga 2 weeks pa na makuha... and 2 weeks is not ASAP. so borrow lang usa sa imong parents or siblings, wait for the right time nga angay na i-withdraw sa oDesk then tell the person where you borrowed your money na wait for 2 weeks lang sah.

that's just a suggestion, though. kay what you're doing is a bit unwise. considering that you need money, you need to know how to save up your earnings especially on the fees when you withdraw.

Quote Originally Posted by jEiiWhO08 View Post
    maong ako giwithdraw kay kailangan kaayo nako ang kwarta gd bahala gamay. ;(
    hehe, ipaypal nalang nako uiie. samoka odesk. hahah

tamby lng sa ko dri ha I need more info sa odesk.

if dual, ang active monitor ra ang ma-screenshot'an or unsa tong last activity sa screen.

Quote Originally Posted by GruMpY View Post
    wow dalia gud boss? ako ky withdraw wednesday ky wednesday mn jd na ma available ang money sahay maabtan pa mn ug monday or tuesday masulod sa metrobank

just a question lang mga boss, knsa nka try nnyu ug work sa odesk with dual monitor? kabahin ani screensnaps sa odesk team app, ma.apil ba ang duha ka monitor nmu ug screensnap? or sa imo active monitor lang? plan ta nako mg dual monitor tas ang isa ka monitor ky pang movies nako para dili ta ma bored hehehe salamat daan

Quote Originally Posted by 8_cRawlin_baby_8 View Post
    if dual, ang active monitor ra ang ma-screenshot'an or unsa tong last activity sa screen.
    nakatry nka ani mam? ang ako ky ma anugunan kaau ko ba if magpalit2 ko nya dili nko magamit hehehe salamat daan mam

yes boss. nag-dual monitor ko ron. for me, mo prefer ko mag dual not for extra kuri-kuri (honest man gud ko hehehe) but cause dali ra ko mahuman sa project. maka proceed dayon sa next =)

watch out lang if mag movie ka kay og mag idle ang screen nga imong gi-Odesk, ang movie ma screen shot'an

Quote Originally Posted by GruMpY View Post
    nakatry nka ani mam? ang ako ky ma anugunan kaau ko ba if magpalit2 ko nya dili nko magamit hehehe salamat daan mam

Quote Originally Posted by 8_cRawlin_baby_8 View Post
    yes boss. nag-dual monitor ko ron. for me, mo prefer ko mag dual not for extra kuri-kuri (honest man gud ko hehehe) but cause dali ra ko mahuman sa project. maka proceed dayon sa next =)

watch out lang if mag movie ka kay og mag idle ang screen nga imong gi-Odesk, ang movie ma screen shot'an
    cge2 salamat kaau sa info mam, wala pa jud ko nakapalit ky sayang nya, boring kaau ako project gd hahaha dukaon ko ahaks..

reached 7000 hrs last week, another milestone...

guys, unsaon ni nako..para ma view akong positive feedback from client sa akong odesk account...tabangi ko ninyo... 1st time nga naka earn ko though ginagmay rani na amount.. HELP

11.    Advertisement