Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 31

UP ni nako, bacg naa pa moy suggestions, offers..

Elite Member jbass's Avatar
    Quote Originally Posted by iMallalone29 View Post
    Hi Boss,

Nag PM ko nimo..pero full imo inbox.
    But anyways..

Basin ganahan ka mamaligya ug Hopia diha sa inyong area boss.. Naay Monggo, Ube, ug Pork flavor.

Pwede ni nimo ibaligya ug 5pesos each. Ang isa ka box kay 10 ang sulod. 50pesos ang isa ka box.

Ako ihatag nimo ug 35 per box.

Nagbuhat sad ko ug Home Made Peanut Butter. Basin ganahan ka mamaligya ug Peanut Butter Sandwich diha sa inyoha.. Swak kaayo na sa mga tao most especially pang merienda.

Paresan dayon nimo ug juice, or buko juice.

pm me..
    Unsa ngalan sa inyo hopia PM me sa details daw

Detergent powder
    Whole Sale Factory Price Minimum order 5Okilos or 50Liters pwede sad mixed.
    1K Ariel= 55Pesos, 1L Downy = 55Pesos, 1L Diswashing liquid Lemon Ultra = 55/L

Retail price = 65
    Also Available

PampersMedium Baby_dry Taped Diaper = 8.50Pesos each, Mall Price 9.50Pesos

Salable price 80 to 95 in which is 40% more less gain sa capital really a good business since everyday naay cgeg panlaba
    Sales ninyo mag dependi nana sa salestalk ninyo mahal man sad sa mall check the price maka siga sa mata, hehehe
    In terms of quality testinge lang kay sure ko mabalik mog palit dili, di ni same sa uban sinaglan ug tubig ug chalk in which ma kita mo layaw na iya quality. We are victims ani mga sinaglan naka gamit sad mi ana so watch out mo mga na maligyag sinaglan. hehehe

Kami nag resell mi YUmmy Yummy's pizza. Basin interested ka... PM me lang

- - - Updated - - -

Naa sad d.i mi mini siopao

Basin ganahan ka mamaligya og ngohiong 70 pesos per pack with hot sauce

Quote Originally Posted by PANTON View Post
    Hi fellow Istoryans, mamasin lang ko bacg naay mka.suggest, offer or mka.supply nako ug pwede ibaligya dri sa among lugar? Currently, ng.sell mi ug siomai sa tisa which amo kumprahon sa tisa gyud mismo, and lumpia. Pero ganahan pa ko mamaligya ug lain items na swak lang pud sa budget sa mga taw dri sa amo. PM or post lang sa naay ika.offer, suggest or supply. Mandaue area diay mi. Thank you.
    asa ka magcomprahan ug lumpia sir?? ug tagpila pud kay plan nako magbuhat ug foodcart didto sa amu merkado sa province,, ug naa ba pud ka nahibal.an nga suplier sa tinae sa manok sir?? nindot pud na.. kana gane pritohon nya naka stick sya for 5pesos..

Quote Originally Posted by edmondro2 View Post
    asa ka magcomprahan ug lumpia sir?? ug tagpila pud kay plan nako magbuhat ug foodcart didto sa amu merkado sa province,, ug naa ba pud ka nahibal.an nga suplier sa tinae sa manok sir?? nindot pud na.. kana gane pritohon nya naka stick sya for 5pesos..

hi sir, naa man mi kaila sir nga mao gyud muhimo ug lumpia, adto ra mi nya tigkuhaan, tag.3 pesos man sya, with sauce na ug ketchup.. with regards sa tinae sa manok sir sa carbon rman ako nahibal.an nga naay mubaligya sir oie, nkapalit mi sa una ug binulto ana pero dugay2 nman to.

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by poko View Post
    Basin ganahan ka mamaligya og ngohiong 70 pesos per pack with hot sauce

hi maam/sir, nkatry gyud mi baligya ug ngohiong dri sa amo ay, pero dli man sya kusog oie, ang ending kami nlng ng.hurot ug kaon..hihihi

Quote Originally Posted by PANTON View Post
    hi sir, naa man mi kaila sir nga mao gyud muhimo ug lumpia, adto ra mi nya tigkuhaan, tag.3 pesos man sya, with sauce na ug ketchup.. with regards sa tinae sa manok sir sa carbon rman ako nahibal.an nga naay mubaligya sir oie, nkapalit mi sa una ug binulto ana pero dugay2 nman to.

- - - Updated - - -

hi maam/sir, nkatry gyud mi baligya ug ngohiong dri sa amo ay, pero dli man sya kusog oie, ang ending kami nlng ng.hurot ug kaon..hihihi
    dili jd btaw kayo kusog ang ngoyong,, bisan ako dili pud ko hingaon ug ngoyong,, mas ganahan kog tinae.. didto sa lapu2x,, sa pusok dapit sa landbank sauna nga karon kay BPI na nya naa tabang nga 7.11 kay naa dha namaligya ug manok ug tinae,, nindot kayo ila pwesto kay kusog kaayo labe na ang tenae sa maok,, perme sold out,,, anha man ko mukaon perme dha if makaanha kog lapu2x,,, musulay lage ko ani sa province namu... manuhol lang ko ug mubantay,, tag 150 raman ang labor per day sa amua..

Quote Originally Posted by fastbreakcafe View Post
    Kami nag resell mi YUmmy Yummy's pizza. Basin interested ka... PM me lang

- - - Updated - - -

Naa sad d.i mi mini siopao
    tagpila ang 1 ka box kung mag resell pud? naay minimum # of orders?

Quote Originally Posted by edmondro2 View Post
    dili jd btaw kayo kusog ang ngoyong,, bisan ako dili pud ko hingaon ug ngoyong,, mas ganahan kog tinae.. didto sa lapu2x,, sa pusok dapit sa landbank sauna nga karon kay BPI na nya naa tabang nga 7.11 kay naa dha namaligya ug manok ug tinae,, nindot kayo ila pwesto kay kusog kaayo labe na ang tenae sa maok,, perme sold out,,, anha man ko mukaon perme dha if makaanha kog lapu2x,,, musulay lage ko ani sa province namu... manuhol lang ko ug mubantay,, tag 150 raman ang labor per day sa amua..

bro, about sa tinae sa manok, naa sa RFM. naa man dha sa Tabok 1 mandaue... dha mag kumprahan ang suki namo sauna. mag distribute sila'g kinilo sa subdivision then akoang anhing mama, mo kuha ug ta'g 10 kgs every week kay basta mag luto na, piritohon then butangn ug sangig para pahumot unya with tocino mix, ay na, kilatan lang ako ug sa akoang manghud... hehehe... pwede ka ad2 then ask sa guard. daghan mamalit did2... tinaro ang kuha nila sa RFM...

naa pud did2 sa ihawan sa Magnolia... sa Riverside... duol sa Canduman...

11.    Advertisement

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast