Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 28

Quote Originally Posted by prince_achilles View Post
    mga bro, kaya kaha ni sa multicab ang transcentral highway?

kaya ba niya nga makatangas gikan full stop sa tangason?kana dili siya mohunat, as in nagtungas na siya den let's say ni stop den motangas balik?

kusog2 ba iya dagan dili pareho anang mga maglisud jud ug tangas?
    e- getspark na yan...para naa extra power imoha engine...

para makatabang sa kusog og torque..dili ka magmahay sa result..

Quote Originally Posted by Vino Kid View Post
    depende sa differential... mine is a 4x4 pero I can overtake a 4x2 anytime.....
    ako kay 6 valve, 4x4 5 speed transmission LSD differential . Pwerting Hinaya mu dagan sa SRP, pero inig tungas kaya raman kaau . hehe. kusog ra mu dagan sa narrow roads. )

Quote Originally Posted by I_dontknow View Post
    ako kay 6 valve, 4x4 5 speed transmission LSD differential . Pwerting Hinaya mu dagan sa SRP, pero inig tungas kaya raman kaau . hehe. kusog ra mu dagan sa narrow roads. )
    low speed imo differential....

Quote Originally Posted by riomartz25 View Post
    e- getspark na yan...para naa extra power imoha engine...

para makatabang sa kusog og torque..dili ka magmahay sa result..
    asa na mapalit sir? how much sd?

sori sa OT

Quote Originally Posted by jeremy lin View Post
    kaya rana basta dle lng mo overheat ang makina...importante radiator nmo dle barado para maka kanlat2 ka didto
    pa OT.

good pm sir. naa ka'y mka suggest na shop na mu limpyo ug radiator? dali rjd mu saka ang temp sa minivan nako. dali ra kaau mahubas ang tubig sa radiator

Quote Originally Posted by batonagapoy View Post
    pa OT.

good pm sir. naa ka'y mka suggest na shop na mu limpyo ug radiator? dali rjd mu saka ang temp sa minivan nako. dali ra kaau mahubas ang tubig sa radiator
    basin buslot siya boos, sa JC sa kalubihan talamban ai, kay medyo okay pud na siya mo ayo og mo limpyo og radiator...naa ra na siya sa kilid den if gikan ka syudad de na siya ka abot sa gaisano grandmall talamban, sa right side sa road dapit...

Quote Originally Posted by RightLeft View Post
    basin buslot siya boos, sa JC sa kalubihan talamban ai, kay medyo okay pud na siya mo ayo og mo limpyo og radiator...naa ra na siya sa kilid den if gikan ka syudad de na siya ka abot sa gaisano grandmall talamban, sa right side sa road dapit...
    cge sir. mu bisita ko dd2 ugma. magpa quote ko kung pila ang damage. lamat kaau sir. lamat istorya.net <3

barato ra man cguro na siya og pangayo an bro, naa ra na sa 500 t0 650 cguro, den basta de lang siya daghan kaayo og buslot pud..

Kaya pana kung padung paka ug Balamban gikan ka dire Cebu, pero inig balik nimo Balamban to Cebu, diba mag hilak imong multicab, ka daghan nako ka dungan ug Multicab luoy kaayo ug tingog hehehe, Naa pud multicab pag abot niya sa may mountain view iyang gi yab.an ug tubig ang ligid nag aso aso sa kainit.

pulihi nalang radiator nga surplus kanang dako2 2 tubes sa honda sakar ra cya unya e check ang auxilliary fan kung kusog bah

- - - Updated - - -

dretso-a nalang na 3 tubes bai, kai init bya ang temperature sa Pinas......para dli madali ug overheat ang makina......call my no. 3437659(ofc) para matagaan tka ug presyo, kato man kaha scrum type imoha....

11.    Advertisement

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast