pwede ra siguro ts, kay mao man ni buhaton permi ni jason bourne. suwayi ts then tell us about your experience... good luck!
pwede ra siguro ts, kay mao man ni buhaton permi ni jason bourne. suwayi ts then tell us about your experience... good luck!
please clarify diay: karon ra ko kabantay nga lalaki diay ka, unsaon man nimu pag assume sa identity sa imung sister? pa s3x change ka?
Mag-wig ug mag make-up ka ts,
samot na ka masakpan ana.
dili na pwede oi. dako-a baya og kaso ana oi. cgurado jud ka blacklisted and much worse kay ma revoke ang imo passport.
I thought "HONESTY IS THE BEST POLICY".
i never thought the day will come when somebody would ask this question.
sa ako na sabtan murag untie ni TS mn cgro iya gi refer ngari mao nag ask sya question about ani.. anyway back to topic, murag impossible mani kay first of all high tech nata karon tungod sa biometric scan. uu ingon ako friend ng work sa travel agency before daw ka mkkuha sa imo passport daghan pka steps ad2on. sa biometric steps kay scan imo fingerprint og face while register imo data at the same time nagsearching pud na if naa ba ka'y existing data or passport para ma avoid ang multiple passport mao na'y use sa e-passport daw. so para nako impossible ni unless kung ang untie nmo TS wala pa'y passport then pwede nya magamit ang identity sa sister sa imo untie para makasal sya sa hapon og makaad2 sya sa japan. kay sa NSO nato wala ma'y picture so sa NSO pa lang pwede na xa mokuha mga id's nga name sa iya sister og passport, mao rana ako matambag nmo ts.