nindot sad ug kusog sad ang mga unit kay dagan ug latest games
mas bentaha jud na wala ka rental nya kamao sad ka troubleshoot kay menos na expenses
nindot sad ug kusog sad ang mga unit kay dagan ug latest games
mas bentaha jud na wala ka rental nya kamao sad ka troubleshoot kay menos na expenses
nindut ni dah.. thanks sa tanan info. nagplano ko mag business ingon ani
hay thanks sa mga replies. karon pa gud ko kabalik gikan vacation... Kinsa to owners need ug games naa ko diri igo2 pud..share2 lang gud ta total im sure dili man pud ta tapad ug mga units..mao mas nindot ug magkaila ta in person para maka share ta sa atong mga new inputs.New devices, New upgrades.
mao ni ako ma share og advice boss ha..
Step 1. Unit must atleast can RUN high-end Games og smoot when it comes sa Online like Crossfire kanang dli mag freeze2x.
Step 2. Dpat hulagway imo Place like dili init og well ventilated nga dili magcirculate baho like iLok.. so mas nindot xa Open area kung di ka mo use AC.
Step 3. Must atleast knowledge sa Technical Problem sa Computer like Software and hardware pra dili magsalig sa Technician kay diha ra tablahon imo kita.
Step 4. Mas better if sa imo ra Place e butang pra dli nka magRENT place.. like infront your store or house.
Step 5. You should check ur Mouse,Keyboard,Cam,Speaker/headset if mo gana bah...
Step 6. Be friendly to them atleast pero if abusar cla di na pud na maayo.. then ask them unsa ila gusto Games.. if gusto sila ana like Crossfire, search og CHEAT sa internet.. am sure dumugon ng bata imoha unit..
Step 7.Most important is dpat imo connection kay STABLE xa dli ma disconnect or high Ping (Cause Lag).. so kung NEED jud ninyo Internet sa balay unya plan ka put-up og Piso-Piso computer much better kung upgrade your Internet Plan to Business Plan pra wala'y bandwidth limit... kay maskin pa naa ka ana Step 1-6 kung sa Step 7 hagbong ka.. Useless ghpon kay ang mga customer nmo labi na bata once dli cla ganhan sa Connection like mag Online Games sila kay LAG daw unya mag Youtube sila kay cge Buffer.. mawad-an na gana then dili nana sila mobalik or worst ipanabi pana sa ila mga amigo.
One last thing.. Never ever install "keylogger" sa imo unit kay once mahibaw-an na maTAGAM na sila di nana mobalik so better e-set ang settings nga dili ma CHANGE ang Settings or ma installan og keylogger.
So mao rana ako mshare ninyo kung unsaon molahutay ani negosyoha.. daghan ko competensya mas nindot pa gani kay mga aircon pero unsaon ta man sa diskarte rman na daugon. anyway naa ma'y mga existing thread dinhi.. check2x nlng pud TS pra dagdag info kay kasagran mga tawo dri kapuyan na mo reply inaani topic kay naa nmn gud mga existing.. thanks ang gudnight all..
Last edited by Ronzkie23; 03-31-2013 at 09:37 PM.
onsa ang calculation sa ROI ani boss? pila ka units para ma "optimize" nimo imong internet connection?
pila pud ang per unit? kinsa naai breakdown ani? ehehe. ang kurinti+internet+unit price maka bawi bajud ang 12php per HR? og ma bawi ra pila pud ka months?
set up nako intel g630 1gb vcard 2gb ram dn 22' led monitor? ok rani na set up? 3 weeks pa akoa 2 unit medyo hinay kay sudlonon man but ok rani na kita naku k 80- 120 per day dli ba alkansi? tanx
ako pud unit kay AMD sad duwa cla nba2013,COD maoy kusug sa akoa kay uban wala man cla ana na moplay ug games so ari cla sa akoa
sa akong piso2 kay duha ka klase, kiddie games (using p4 pc) and lan/online games (using amd 64x2) area nako kay sa medellin ug sa daanbantayan. pde cguro mag post ta sa atong location para magkahibaw anay podta.