Sis.. Goodluck sa imong kahimtang karon and stay strong. And may this be a warning for those S3xually Active persons out here.
Ato ning e UP pirme para maka basa atong mga fellow istoryans.![]()
HI TO ALL!!
Thank you sa tanan ni reply. i just got home from the hopital. grabe dghan2 jud diay nakuha even after only 3 weeks sa first nako na electrocautery.. my doctor really insisted me to get vaccine pero wa pa jud ko money ron tag 5k ang per shot and 3 doses mana.. maybe next year na guro ko mgpa vaccine... for now take ko vitamins (centrum a to zinc and conzace) mao na ang g.prescribe sa ako doctor to help me fight the virus.. also need healthy lifestyle na jud... so di nako maka adto ani sa mango or vudu hehehe... mg binut.an na...
about what happen sa surgery , ok na man.. sakit pag inject sa lidocaine.. bisan sakit gamay smile lng japon ko inside sa OR hahaha..but ushay kung icautery na ni doc naa japon sakit.. pero madala ra... thankful ayo ko na nakuha jud tanan.. karon mg take ko antiboitics para ma.heal dayon ang wounds.. hayy
hayy thank god bisan pasaway ayo ko sauna iya lng japon ko g,tabangan. so kamo dapat careful jud mo sa inyo mga partners. practice safe *** always. (although you can acquire genital warts even using condom because your parter might have warts sa iya balls or sa iya thighs) but better jud if mg condom kay naa pa laen mga sakit2 na makuha sa ***..
God bless to all and please help pray for me na sana di na ni mobalik ako warts. thank you!!
kabalo ko anang injection ana...gardasil pero once infected naka dili naka ana ma cure....lisod nana og dili ka pwedi makig jer ana once naa kapa ana...dapat matangtang na xa.... kay STD man gud na xa
I admire you for your courage to come out and tell/educate us about your condition. Lesson learned, TS. You'll get over this.
Maypa mag palpal nalang ta, safe pa unya wala pay gasto...
Naana bay vaccine ani para sa mga lalaki? Or para ra sa girls ni?