Page 2 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 11 to 20 of 68

Default Re: someone who can advice me for my dead pet :(

Quote Originally Posted by juan69 View Post
    mao2. ireklamo na kay ila man kaha pagkaon nakapatay. nakaadto nako ana emall na petshop nya unsanitary aung conditions ddto. asa kag ang wall puno og ok2. maypa sa lain petshop ka mupalit.
    Mao lage, unya grabe pajud ka baho didto.. gi sagol ra ang guinea pig sa rabbit..then nangutana man mi if naa ba silay baligya atong food nga ilang gipakaon ddto for rabbits unya di kaayo sila mu tarong ug tubag namo nya ana siya nga kato rajud daw ang food nga pwede sa rabbit kato tag 100 kpin.. unya tanaw namo murag lahi raman ug color ang ilang gipakaon ug sa katong gi recommend na food nila.. tikasan kayg nawng tong bayhana

Quote Originally Posted by poyshe09 View Post
    Mao lage, unya grabe pajud ka baho didto.. gi sagol ra ang guinea pig sa rabbit..then nangutana man mi if naa ba silay baligya atong food nga ilang gipakaon ddto for rabbits unya di kaayo sila mu tarong ug tubag namo nya ana siya nga kato rajud daw ang food nga pwede sa rabbit kato tag 100 kpin.. unya tanaw namo murag lahi raman ug color ang ilang gipakaon ug sa katong gi recommend na food nila.. tikasan kayg nawng tong bayhana
    kwarta ra jd giapas ato. wala toy paki kng maunsa basta napalit na. maypa utan nalang ipakaon kay healthy pa. bati jd au ng mga petshop na muhire og kana walay paki sa mga animals ui.

Quote Originally Posted by conconn View Post
    paita ana ui. nindot jd ireklamo. sa ako lng ba usually kanang mga tigbantay ana diha murag wala kaau alamag. mao pud na akong nabantay sa Mascot Pets. hm. pwede man guro na mareklamo sis. next time palit nalang sa mga trusted breeders kay i personally do not recommend buying pets from the malls. hehehe
    mao lage..ilang mga tindera dd2 sige lang chika chika..hahay wala mi mahimo kay bisan mu reklamo pami didto di na gihapon ma balik amu babies mu buy nalang guro mi kanang masaligan na pet shop.. amo tong parisan ang survivor na si Alice.. pwera buyag hyper kaayu to na bunny..thank you sa advice ha

hahahha!did2 sa taas noh?haha..bati man did2 ky ang mga pet ky murag naai mga sakit!!

Quote Originally Posted by tagacebu View Post
    hahahha!did2 sa taas noh?haha..bati man did2 ky ang mga pet ky murag naai mga sakit!!
    mao jud. asta ila mga tindera murag masakiton.. dili mu tarong ug storya kon pangutan-on.. pero pag dawat sa bayad kusog kaayog tingog pag ingon ug THANK YOU..

hahaha. ari nlng sa istorya buy og bunny kay gkan pa guro nag mga maaung tao og mga trusted breeders.

sakto jud are nlng istorya palit, di man gud tnan petshop maka mao mu buhi og animal ila g balgya, dats y ang uban ma dead kay sa pg transfer, i think mis imo rabbit napatay kay imo ra g indor and stress they need also little sun, 4 na kaboouk rabbit ming labay nko b4 and puro healthy ako lng gblgya, and take note ang best food rabbit is alfaalfa if wala ko masaup, ad take note carrots is high oxalate not good for baby irabbit, gamay lng, and petchay, and pede sad d i bahog sa baboy if wala ko masaup kay tambok au ako mga rabbit sauna, for sure jud take a research first at net,, i hope this will help.

Quote Originally Posted by wacky_dudz View Post
    sakto jud are nlng istorya palit, di man gud tnan petshop maka mao mu buhi og animal ila g balgya, dats y ang uban ma dead kay sa pg transfer, i think mis imo rabbit napatay kay imo ra g indor and stress they need also little sun, 4 na kaboouk rabbit ming labay nko b4 and puro healthy ako lng gblgya, and take note ang best food rabbit is alfaalfa if wala ko masaup, ad take note carrots is high oxalate not good for baby irabbit, gamay lng, and petchay, and pede sad d i bahog sa baboy if wala ko masaup kay tambok au ako mga rabbit sauna, for sure jud take a research first at net,, i hope this will help.
    gi buhatan man silag big cage sa gawas.. para maka play sila then para fresh air pud.. kato lang jud pellets moi naka among... ang nabilin kay healthy man pud siya.. kangkong na ang among gipakaon..katong pellets na naka patay amo na gilabay.. and sir unsa diay nang alfaalfa? then where pud ta pwede maka buy ana? thank you sa advice ha..

nyax nyax nyax..kwarta lang g apas ana nla..petshops usually dli man kamao ang mga attendant ana miss..better if mo buy ka dri or sa mga breeders jud kay sure pa kaayu..naa may mga petshops nga kasaligan..kanang petshop nga nag breed pud or kanang ang tag-iya kay vet. sa emall nga petshop is wa jud ko ka uyon..samot na sa ilang mga dogs..nka bantay ko grabe na kadaot ilang mga dogs..sure ko naa nay sakit kay luya nman pud..and so the rest pud cguro sa ilang gpamaligya..^_^ next time be aware na miss.. anyways cute ang rabbit ug ang ga bitbit..heheheh

ako lawg sa rabbit nako is ordinary pellets and ordinary grain concentrate available in agrivets store. i use megamix pellets kay barato tag 16 per kg ug tag 22 per kg nga grains. 1:1/2 kg pellets/grains mixture. lately i tried fruit scraps from a fruit shake dealer kusog kaayo sila mo kaon. hope ok ra sila sa ilang diet.

11.    Advertisement

Page 2 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast