kaduha na ko gi orom.. both times murag busog au ko ato.. whew
same ra cla, sa 1st ug 2nd instance kay nag dream ko then ni kalit ug shift akong dream sa current setting sa balay dn cge kuno ko shagit pakuha sa attention sa ako auntie pero wa cla kadungog nako..
TS..not all people who dream scary old ladies or worse are already touched by the paranormal, no matter how convincing it may seem to them..please be not so light in believing or disbelieving in these things..It's not that simple.
Even people who are already deep into the paranormal experience scary nightmares a lot of times and yet those specific nightmares are not even THE paranormal activity that some people mistook it for.![]()
Last edited by takas bahay; 10-12-2010 at 02:53 PM.
kang mka kitah ka sa imong palibot, kitah ka sa imong tapad m2log pro dli ka kalihuk dli ka ksagit bsag unsaon nimo dli nimo ma control imong lawas..mrag sleeping awake or unsa.. mao na ako! OROM bna? lami kau 2log ug bosog gud.
Gi-orom ko pero dili man ko busog. Nag hike mi unya overnight camp sa bukid. So, kapoy siguro to kay gadamgo ko ug panuway unya nagbugno kuno mi. Pagkamata nako diretso ko kurog kay gitugnaw man diay ko. Sulod dayon ko sa akong sleeping bag unya hulat sa panuway pero wala na man nibalik heheheee...
pwera buyag wa pa ko kasuway anang orom..naa mn times nga maka 2g ko bisan busog pa...ako buhaton is mu inom ug dghan tubig before ko matulog..ambot sakto ba na..mao mn sd na advise sa uban...
basta busog kaau q den matulog daun.. or basta dili ko mka-pray before sleep..
kanang busog unya matug dayon..