![Quote](images/metro/blue/misc/quote_icon.png)
Originally Posted by
mklapaz
unsa ang mo off ani bro pag ma end ang Time?
--anything nga imong ipansak sa among timer.duha ra ang slot sa power. basta kung monitor ug speaker imong ipansak, both ma control niya.
Originally Posted by
e-boi
pila man power consumption ani bai? thanks...
--kuan bai.maki bai nsad ko..kuan..ang gamit namo nga adaptor is 350mA..so less pa ana ang consumption niya.but kaw, kung unsa gnhan nmo gamiton na adaptor..naa man sad adaptor na 100mA.
Originally Posted by
rhelis26
mam tamse, may be il visit your cafe this coming sat, jne 6, i hope naa ka didto, not sure pasad ko sa time, Anyway anha lang unya ko to see the product.
text me your no. sa 09209265598
--ahh..kaw diay to ingon sa attendant.sorry kau kay busy ko sa ako project sa skol. pra ka paso nko karng october.
Originally Posted by
rhelis26
mam, ako diay to nag email nimo, 1 month ago na. Apil naba ang sound ani na ma off?
--aw.mao ba!
![Cheesy](images/smilies/cheesy.gif)
kung speaker imong gamit, tapos ipansak nmo ang plug sa speaker dri sa among timer, YES. but headset. no.
Originally Posted by
raidarksword
order ko nimo kay barato ra. ok ra na design sa pix. order ko. txt me, 09184338986 or 4956362.
----migo, recommend jud nko tan-awon sa nmo una ang unit pra klaro ang sabot. pra way lalis. ok? di ko ka text kay wa ko load. mau untag mag send ang sun ug free text.hehe.. btaw, text u if mka load ko. thanks.
<b>NOTE: mo dawat sad mi if naa nmo box daan, kami taod sa among timer. less ang price.</b>