Page 198 of 1614 FirstFirst ... 188195196197198199200201208 ... LastLast
Results 1,971 to 1,980 of 16134
    Elite Member
    Blog Entries
    2

Quote Originally Posted by swane View Post
    unya bay kung masita sa checkpoint dili na kaha nila tan-awon ang serial sa AG? hehehe kulbaa sad woi..
    pero kung wala jud basin palit na lang ko ug bag-o nga branded para wala problema sa registration ug ptt para walay kulba sa laag2x..
    bai swane,,you have PM bai,,,

Quote Originally Posted by jutai View Post
    @bee-man

Naa kay pics sa silencer ni Ben?
    wala ko pics iya silencer bro. try daw ask dawlim if maka-post ba cya pics kay bag-o pa man daw siya nakapabuhat kang benbacs.

Quote Originally Posted by swane View Post
    yup naa rako cebu, ako na sad gitawagan si meleton dili man nako makontak iya cphone. basin makadayon mi norte, san remegio, borbon, ug somewhere daw sa bukiran sa tabuelan.
    bro kung naa lang mo sakyanan ayaw kahadlok checkpoint dili ra na sila mo-sita. kadaghan na mi ka-suway ana bro igo ra na sila motan-aw sa mga pasahero. pero kung mag-motor ka bro sigurado jud sukit-sukiton ka. pero depende ra gihapon sa esplekar bro hehehe kay nakasuway na mi gipara amo gisakyan nga bus didto bohol. combined forces pa jud bro police & military. gipakanaug mi tanan kay lalim ka 15 mi kabuok puro ga-bitbit ug AG in bold view to the public. gi-tagsa2x mi ug testing ug pa-buto kung AG ra ba jud amo dala wala bay "combi" then after sa ika 9 namo nga kauban nga ila gi-inspection gikapuyan na siguro to sila kay puro ra man AG wa na lang tiwasa ug inspection the rest of us. pero after ato bro pag-dayon na namo larga ang usa namo ka kauban kakuyapon na diay kay siya man ta to sunod inspectionon nya amo na lang nahibaw-an nga naa na diay ga-tangag daan nga bala nga powder iya AG kay combi man diay iyaha hehehe. beginner pa man gud to tawhana bro napuno hinuon sa kasaba namo hehehe.

ako unya i-try ug post pic sa silencer ni ben bacs

Quote Originally Posted by sphatter View Post
    mao lagi mga bai, cge pa ibog ani ila AG, pero la mag huna2x sa mga nag order maau pasalig sa wala pa mag down. ga salig ciguro ni si noli ay, kay layo ning mindanao sa manila, la cya kabalo ang mga buang sa manila gikan sa mindanao...
    @sphatt

naka order naka FA?? ako wala hihihihi JBC ra jud ko.

Quote Originally Posted by bee_man View Post
    bro kung naa lang mo sakyanan ayaw kahadlok checkpoint dili ra na sila mo-sita. kadaghan na mi ka-suway ana bro igo ra na sila motan-aw sa mga pasahero. pero kung mag-motor ka bro sigurado jud sukit-sukiton ka. pero depende ra gihapon sa esplekar bro hehehe kay nakasuway na mi gipara amo gisakyan nga bus didto bohol. combined forces pa jud bro police & military. gipakanaug mi tanan kay lalim ka 15 mi kabuok puro ga-bitbit ug AG in bold view to the public. gi-tagsa2x mi ug testing ug pa-buto kung AG ra ba jud amo dala wala bay "combi" then after sa ika 9 namo nga kauban nga ila gi-inspection gikapuyan na siguro to sila kay puro ra man AG wa na lang tiwasa ug inspection the rest of us. pero after ato bro pag-dayon na namo larga ang usa namo ka kauban kakuyapon na diay kay siya man ta to sunod inspectionon nya amo na lang nahibaw-an nga naa na diay ga-tangag daan nga bala nga powder iya AG kay combi man diay iyaha hehehe. beginner pa man gud to tawhana bro napuno hinuon sa kasaba namo hehehe.
    aw hinuon tayming2x ra jud, pero nindot jud naa papeles para way kurat ba...hehehe

Quote Originally Posted by earlybird View Post
    bai swane,,you have PM bai,,,
    bai maayong adlaw, puno na man imo inbox..

Quote Originally Posted by dawlim View Post
    ako unya i-try ug post pic sa silencer ni ben bacs
    Sige bro,para kita pud me sa product ni Ben.

mga airgunista!! mingaw man.. unsay inyong lingaw ron??

Mingaw jud karon bro. Ga huwat pud ko sa pics sa supresor ni Noy Ben.

11.    Advertisement