ey guys, naayo na katong mini brigde kanang padung liko para molobolo? .....sus maayo jud namo pagkalubong kay dili pa man paagian ang tulay..so sa ubos intawon mi niagi...pwerting lubunga hehehe....
ey guys, naayo na katong mini brigde kanang padung liko para molobolo? .....sus maayo jud namo pagkalubong kay dili pa man paagian ang tulay..so sa ubos intawon mi niagi...pwerting lubunga hehehe....
unsa nay balita bag o sa tuburan? good or bad news.... buhi pa ang dakong bitin naa sa muncipyo?
![]()
@head: uu bai. inig balik nako adto nasad ta. pm number nimo.
@marky: giayo pa bai nga walay ayo ayo. hehehehehe... pero in fairness nindot na ang dalan.
@mantaga: unsa nga bitin? or kinsa nga bitin? hehehehe...
sample pic taken last week.
molobolo beach:
[img width=500 height=375]http://i74.photobucket.com/albums/i273/mimieray/P3301493.jpg[/img]
molobolo spring:
[img width=500 height=375]http://i74.photobucket.com/albums/i273/mimieray/gloomywaters.jpg[/img]
iSTORYA.net Sitewide Forum Rules
Buy/Sell/Trade/Classifieds Forum Rules
Frequently Asked Questions (FAQ)
The philosophers have only interpreted the world, in various ways. The point, however, is to change it.
OT: oist pwde mo hits? miss u fafa poter....hehehee! kanus-a ka mo uli? balik nya ta didto sa inyong asyendaOriginally Posted by potterboy
![]()
entheng:
niuli ko bai nya super bsuy man wui. pero this time, kung makauli nasad ko, laag gyud ta balik ngadto.
The philosophers have only interpreted the world, in various ways. The point, however, is to change it.
pakuyugo ko ninyo kuya beh!.. eheheeh ganahan kay ko mubalik anang hot spring nya cool spring diay to diha sa tuburan..
na ayo naman ang bridge going to molobolo
FIESTA na this june 12 and 13!
hapit na fiesta sa tuburan karun june 13...laag ta niniyu didto..then ligu ta molobolo spring nice ayu....
naadik nako cg blik didto...
safe man ang place....tuo man mu anang NPA oi...
i will be there sa fiesta...mag celebrate sad mi sa pag daug sa fren namo pagka mayor didto..
hello bubble: PM me ur number para adto ta