Page 18 of 21 FirstFirst ... 8151617181920 ... LastLast
Results 171 to 180 of 203

Quote Originally Posted by devilmaycry View Post
    tag 2300 ang 1 sack bro. mga 11.5kg man guro to. Nindot ug outcome ang mga premium dogfood bro. No need nka vit ky naa na sa dogfood tanan. To think same ra ug gasto. Pwd ra pd ka mag SUMMIT bro. same rna cla manufacturer sa Go naturals.
    agree..if you are on a budget and looking for a premium dog food..use summit puppy or its better holistic australian lamb and rice..gamay ra deperensya sa price..

Hayabusa siberians kennel use solid gold and orijen. very good results...

purina, i dont know the worst. kanang dog food na fish based cguro, dili worth it ang smell sa imo dog hahaha

Quote Originally Posted by devilmaycry View Post
    tag 2300 ang 1 sack bro. mga 11.5kg man guro to. Nindot ug outcome ang mga premium dogfood bro. No need nka vit ky naa na sa dogfood tanan. To think same ra ug gasto. Pwd ra pd ka mag SUMMIT bro. same rna cla manufacturer sa Go naturals.
    asa ta kapalit aning go naturals bro? theyre responding well sa eukanuba naman sad

beef pro man ipakaon s amo mga puppies..worst knang nplit s ace..

Quote Originally Posted by matthew1987 View Post
    asa ta kapalit aning go naturals bro? theyre responding well sa eukanuba naman sad

sa legends trading bro ila sir harvey dha sa pardo. I think naa pd na sa caminade.

http://www.petcurean.com/

Quote Originally Posted by JAINI View Post
    basta naay sakto budget go for premium dogfoods lang.ang baratohon ok man mabuhi raman gyapon ang dogs pareha ragud sa tawo cge kaon bulad genamos buhi man pero walay sostansya.
    i second this motion. . . EEeEeHHEEEeMmm!!

Default eukanuba large breed puppy

sir for my 2 mos. great dane nahan ta ko mag acana large breed puppy kay nindot ug reviews pero wla man baligya nga re-packed hadlok man pud ko mo palit dayon atong sack kay basin dili ma uyon ako dane ma sayang unya mahal ra ba then nangayo kog advice sa pinaka respected dane breeder sa manila iya name kay si jose ma ignacio, you can google him and see his danes, ingon siya he uses and recommends eukanuba large breed puppy for his danes mao to ni palit nlng ko ug 2 kilos trial version mode lang ko una tanawon nko unsay outcome. I'll update soon.

Quote Originally Posted by rangerdane View Post
    sir for my 2 mos. great dane nahan ta ko mag acana large breed puppy kay nindot ug reviews pero wla man baligya nga re-packed hadlok man pud ko mo palit dayon atong sack kay basin dili ma uyon ako dane ma sayang unya mahal ra ba then nangayo kog advice sa pinaka respected dane breeder sa manila iya name kay si jose ma ignacio, you can google him and see his danes, ingon siya he uses and recommends eukanuba large breed puppy for his danes mao to ni palit nlng ko ug 2 kilos trial version mode lang ko una tanawon nko unsay outcome. I'll update soon.

try go naturals sir

ako kay acana puppy large para sa akong bullma puppy.. nindot au og results...

11.    Advertisement

Page 18 of 21 FirstFirst ... 8151617181920 ... LastLast