Page 174 of 184 FirstFirst ... 164171172173174175176177 ... LastLast
Results 1,731 to 1,740 of 1835

Quote Originally Posted by dadylemie View Post
    oi ha.om ra sa akong sked dah pampasingot...hehehe...napa moy open slots boss? duwa2 lng ako gud dala pasingot ug pahiyos bah
    yes bai!! naa gani na dungag sa amo 4 kabuok istoryans. hehe... always welcome to play with us bro.... ugma duwa mi 3:30 san roque football field gihapon

Thanks for letting me play with you guys.. Lingaw!!!

when inyo next gathering kay mu apil unta ko.

Quote Originally Posted by dbalagosa View Post
    when inyo next gathering kay mu apil unta ko.
    oh!! 69 sir Dbal!!!! hehe... kuan... wednesday 6:30am.. mag last practice mi preparation para sa BRO cup ig sunday.. pero after ana.. balik napud mi practice2x...

Quote Originally Posted by botoy0917 View Post
    oh!! 69 sir Dbal!!!! hehe... kuan... wednesday 6:30am.. mag last practice mi preparation para sa BRO cup ig sunday.. pero after ana.. balik napud mi practice2x...
    ni message ko nimo sa FB ganina, wala siguro nimo nakita.

Skip lang ko ana wednesday 6:30AM kay gym time na nako ang weekdays 6AM. Unsa pa lain scheds ninyo ipahibaw lang ko.

hala wa man ko nadawat sir dbal... kuan.... nxt week nalang.. kay last namo practice karun wednesday.. para pahuway nalang. tournament karun sunday gud... next week. balik na normal practice namo na 3:30 sa hapon padung ngit2x...

hala wa man ko nadawat sir dbal... kuan.... nxt week nalang.. kay last namo practice karun wednesday.. para pahuway nalang. tournament karun sunday gud... next week. balik na normal practice namo na 3:30 sa hapon padung ngit2x...
    kani gud FB kay mga normal messages pa bayaron na. Mao nabutang siguro toh sa junk didto sa imo FB.

3:30PM sa hapon. kana payts. Asa man? every wednesday? pila amot sa field?

Quote Originally Posted by dbalagosa View Post
    kani gud FB kay mga normal messages pa bayaron na. Mao nabutang siguro toh sa junk didto sa imo FB.

3:30PM sa hapon. kana payts. Asa man? every wednesday? pila amot sa field?
    kuan.. mahug na dipende rajud kung naay maningil... usually wa may bayad labi na wala tong tatay na tig paningil.. mag 3months nami sige dula ngadto san roque sir dbal... anyone is welcome jud.. ubay2 sad mga istoryan maka adto para maka duwa2 lang... mo msg lang ko nimo next week nus.a sunod gathering..... naka form gani mi club tungod ra sa istorya unya apil mi tourney karun sunday. BRO cup...

kuan.. mahug na dipende rajud kung naay maningil... usually wa may bayad labi na wala tong tatay na tig paningil.. mag 3months nami sige dula ngadto san roque sir dbal... anyone is welcome jud.. ubay2 sad mga istoryan maka adto para maka duwa2 lang... mo msg lang ko nimo next week nus.a sunod gathering..... naka form gani mi club tungod ra sa istorya unya apil mi tourney karun sunday. BRO cup...
    ok message lang nya.

good luck to you guys joining the BRO cup..

11.    Advertisement