Page 17 of 26 FirstFirst ... 714151617181920 ... LastLast
Results 161 to 170 of 252

pa OT bacin naay interested

https://www.istorya.net/forums/vehicl...open-pipe.html

C.I.A. Tre's Avatar
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by benchoy View Post
    sir neo,ask lng ko unsa problema sa ako xr mapalong man kalit bsan paspas na ako dagan, ako nman unta g limpyohan an contacts sa ako ignition.naa ba kha grounded ani? sa ako carburator sad naa small traces of gasoline mura ga leak,is it a problem sa carburator? hope to hear ur reply soon.
    bro ako advice nimo ai dalha na imo motor sa motosuit jones naay mechanic dha c randy expert kay na aron ma check na kun unsa jud prob ana imo motor.

Quote Originally Posted by Tre View Post
    bro ako advice nimo ai dalha na imo motor sa motosuit jones naay mechanic dha c randy expert kay na aron ma check na kun unsa jud prob ana imo motor.

ok na bro na ako xlr, palongpalong na problem na rectify na g alisdan lng nko bago na cdi. an leak sa carburator g palitan lng nko o ring. back to normal na.two months na nag trail2 balik.

Quote Originally Posted by outzidaz View Post
    mao ni ako xrm bro. .
    BikePics - 2010 Honda XRM 110
    bro need advice. ok ra an 140/70 rear nya 120/70 front? magduko gamay an motor no? naa ba kha available 120/80?

Quote Originally Posted by benchoy View Post
    ok na bro na ako xlr, palongpalong na problem na rectify na g alisdan lng nko bago na cdi. an leak sa carburator g palitan lng nko o ring. back to normal na.two months na nag trail2 balik.
    CDI gyud diay ang problema anang ma pawngx2 bro? mao sd na akong problema karon cgi lng ka pawng bisan kusog na akong dagan mga 3-4 times gyud cya ma pawng byahi from pardo to sn.miguel mandaue mka sapot usahay..hehe pila ron ang cdi bro?

delikado na pawngx2 bro..especially when your speeding up to overtake

Quote Originally Posted by josephG View Post
    CDI gyud diay ang problema anang ma pawngx2 bro? mao sd na akong problema karon cgi lng ka pawng bisan kusog na akong dagan mga 3-4 times gyud cya ma pawng byahi from pardo to sn.miguel mandaue mka sapot usahay..hehe pila ron ang cdi bro?

dli bato ikaw bro naa same problem sa akoa na ma pawng2 bsan nka highspeed? sa beginning ani na thread dre ko nang inquire about ani na problem. dre sad ko nka balo na sa cdi d ay na cya na problem. naa nag suggest na mag try og lain cdi.nag try ko lain cdi and na confirm nko daot jud ako cdi. so i bought one.brand new sa honda 3400 plus tax added,3700k an brand new na cdi bro.

Quote Originally Posted by NeoXdeatH View Post
    delikado na pawngx2 bro..especially when your speeding up to overtake
    sakto ka bro tim, nka incounter ko ani several times sa wla pa nko na pulihan ako cdi. always nka ready ako thumb pag pindot sa starter button pra mka regain.he3 hasol kaayo. now for a new one na feel na nko ka kusgan sa ako 200r. back on the offroads.

Quote Originally Posted by josephG View Post
    mas maau kung imo ipacheck og mechanic bro para matan-aw gyud kung unsay problema. kay sa gikaingon pa ni tim, delikado kung mapagngan ka og kalit samtang padung ka mag-overtake. unsaon nalang. mas mahal pa raba ang pyesa para sa lawas sa taw kaysa motor. nkasuway pud ko ani nga problema sauna, gilimpyuhan raman to ang carb then ok naman. karon pud kay kabantay ko nga mapagngan ko in between sa trip kung dili nko mapa-warm up ang motor before ko mubiyahe. try lang daw painita una ang makina before ka mubiyahe.

@venom ako na ni gipa check og lain-lain nga mechanic pero wla ghapon ma sulbad.
    @benchoy tnx for the info.
    @Tim puede borrow imo cdi for 1hr be hehe

Time to replace cdi na gyud. pero mahala pud oi what if dili diay ang cdi ang problema..

11.    Advertisement

Page 17 of 26 FirstFirst ... 714151617181920 ... LastLast