Page 16 of 156 FirstFirst ... 61314151617181926 ... LastLast
Results 151 to 160 of 1559

Default Re: CHINA Bike Owners Thread

he he he lagi bro nahan ta ko ilisan ug pipe kay gi tay-an na..... asa kaha ta ngita stainless sa? unsa kaha maayo? dili man sad ko gusto ana saba na tambutcho gud kasab-an ta silingan......

Quote Originally Posted by yerfdog View Post
    he he he lagi bro nahan ta ko ilisan ug pipe kay gi tay-an na..... asa kaha ta ngita stainless sa? unsa kaha maayo? dili man sad ko gusto ana saba na tambutcho gud kasab-an ta silingan......
    Asa imo location bro?

Naay mamuhat ug stainless muffler sa San Isidro Talisay atbang Victoria's Halo2x.. Benz Racing Muffler Tech

Naa sad sa Mambaling tumoy sa fly over kng gikan ka south.. Motofix

Range ra na 1,500 UP... stainless na ang muffler ug ang pipe

im from lapu-lapu bro doul sa new bridge...

pwede ra ka palit sa mandaue bro ug mga aftermarket muffler like Class A DBS tag 1,300 ra.. Dili man kaau saba unless imo e cge revolution ug burak2x hehe..

if from lapu-lapu ka bro naa ila norbing bro dool sa tita gwapa sa upao, pero dli ko mo recomend kai medyo mahal sila, hinoon nindot man pud... bati lang og customer service..

ako ika recomend nmo kana padung old bridge tupad sa lingam massage, naa machine shop dha na mang himo-ay pud og pipe, maayo dha kai gkan ra pud na ila norbing ang mga tawo then barato og maayo batasan ang tag-iya, magpa hangyo pud gamay..

Quote Originally Posted by ranaticsrule View Post
    Unsa diay stock Sprocket Combination ana?, e check sa... Usually 14-34 man..

Ako kay stock ra man gamit, 14-34... Average Topspeed and Acceleration..

Kung imo na e high speed ang sprocket nimo kay ma sacrifice ang acceleration.. Hinay ang arangkada ug hinay mo tangas pero nindot ug top speed labi na modified na imong engine pero kung stock ra, better stay to stock sprocket combi...

Kung imo sad e low speed ma sacrifice ang top speed pero kusog kaayo ug arangkada ug kusog mo tangas pero kung long ride mag shagit na imo makina nig abot sa 70-80kph...
    Thanks au boss..
    murag stock na lang sa jud nako ni.. pero tingala lang jud ko sa top speed nganung in ani ka hinay then since pagkuha nako ani (mag 5mos na) ka upat na tawon ko naka ilis ug rubber dumper.. dali man kaayo ma dugmok boss, even though branded or dili branded ma dugmok jud siya.. nganu kaha ni. murag kusog man siya mo arangkada boss kay kung naa sa 1st or 2nd gear, pag mo accelerate kay ma dala man dayon ka. How to read sprockets boss?

BTW, i'll post some pix soon.. hehe

Quote Originally Posted by aznix2020 View Post
    Thanks au boss..
    murag stock na lang sa jud nako ni.. pero tingala lang jud ko sa top speed nganung in ani ka hinay then since pagkuha nako ani (mag 5mos na) ka upat na tawon ko naka ilis ug rubber dumper.. dali man kaayo ma dugmok boss, even though branded or dili branded ma dugmok jud siya.. nganu kaha ni. murag kusog man siya mo arangkada boss kay kung naa sa 1st or 2nd gear, pag mo accelerate kay ma dala man dayon ka. How to read sprockets boss?

limpyohi na imo rear sprocket ug naa man na suwa diha pila ka teeth.. sa ako kay naa may naka engrave nga 34.. then ang sa engine sprocket ablihi lang ang side cover then ma ihap ra na ang teeth either 14 o 13 na..

gipa check na nah nimo sa mekaniko ?

Quote Originally Posted by ranaticsrule View Post
    limpyohi na imo rear sprocket ug naa man na suwa diha pila ka teeth.. sa ako kay naa may naka engrave nga 34.. then ang sa engine sprocket ablihi lang ang side cover then ma ihap ra na ang teeth either 14 o 13 na..

gipa check na nah nimo sa mekaniko ?
    Gipa check nako ni 2 mos ago.. ana ang mekaniko na ana jud daw bsta bag o pa, hinay pa jud daw dagan.. tapos that time, once pa man mi nag ilis ug rubber dumper so wala pa ko kabalo na mag cge na d,i ko ug ilis ani.

cge tan awon sa nako ang sprocket boss.. thanks

Quote Originally Posted by aznix2020 View Post
    Thanks au boss..

bai kanang rubber dumper btaw, pangita og kananang mo kulit og mga ligid sa truck then pagdala lang og sample nya pahimo ka nila... naa ra na sa 200-250 pesos per set.. lig-on gyud kaayo kai naa may ply nya sakto gyud ka hoot.. kung taga mandaue ka naa dapit sa maguikay before sa caltex station, dha ko naka pahahimo sa una..

Quote Originally Posted by mikeyan View Post
    bai kanang rubber dumper btaw, pangita og kananang mo kulit og mga ligid sa truck then pagdala lang og sample nya pahimo ka nila... naa ra na sa 200-250 pesos per set.. lig-on gyud kaayo kai naa may ply nya sakto gyud ka hoot.. kung taga mandaue ka naa dapit sa maguikay before sa caltex station, dha ko naka pahahimo sa una..

Agree ko ani bro

11.    Advertisement

Page 16 of 156 FirstFirst ... 61314151617181926 ... LastLast