naay ktm ducati dealer sa maguikay near holy family church. available nani didto. mahal lng 200k plus
Kensay naay contact number sa KTM-Ducati dealer/showroom deha sa Maquikay, kindly post it here.
Salamat kaayo.
mga Boss.. taga-e ko nenyo contact number sa KTM Maguikay, Cebu.
Thanks again.
matay...gamaya sa tindahan...dako pamang ozracing sa archbishop reyes... nalabyan ra gud nako nga wa kabantay dayon...
09228306655 Mr. Boni Suico. Sencya mga bai dugay nka post balik. Gkan mi 19th annual convention sa bacolod sa national fed of motorcycle clubs. KTM Duke 200 payter jud! hehe! Pati mga other big displacement na bikes like bmw's 1200 cc mabilin jud. Duha mi nag duke ni sir boni and the rest mga harleys na from Recycle club, and all i can say na mura rag mo glide ang duke labi na cornering. Of course lupigon jud ini strait2x na but ini corner ma byaan jud cla labi na c boss boni mg dala dli kabalo mo brake! haha! To sir boni patudlo nya ko nimo asa to rocket mode na setting sa ato KTM. hahahaha!!!
Fuel efficiency ng average mi 38-40 km/l. average dagan 90-100 km/h. by next week mg buy na cla diagnostic tool for ktm.
hala nindot sad d.i ug fuel consumption dah......pastilan....
okey raman deay consomo para 200cc na bike. pela jod gane ne 200 kapen? 240k?