Page 1391 of 1510 FirstFirst ... 138113881389139013911392139313941401 ... LastLast
Results 13,901 to 13,910 of 15099

Quote Originally Posted by rhodem24 View Post
    Kami bro mag 2 weeks na karon Thursday. Animal baya ani oi.

Thanks bai... Mu adto pa gyud sa main office nila para mu file ani?
    Yup, that's what happened to me.

Mga brad.. i believed some of you are having modem (def.) issues after nag strike to ang thunder and lightning a while ago? Anyway for those packages/plans above P999 (or P1.8K plus total monthly payment) pwedi ra man na ilisan, but for those P1299 below. Best thing to do during thunderstorm is to unplug everything connected to your tel line, kay makabayad jud ka sa echange nga modem kung maigo sa lightning electrical discharge.. Believe me!

C.I.A. ghostie2472's Avatar
    Blog Entries
    1
    Amo intawn hantod karon wala pa gihapon. Ni kilat pag Thursday evening (July 30), wagtang telephone/internet. Until now sigi kog followup, wala pa gyud gihapon. Consolacion Area (V&G).
    Mao sad na nahitabo sa amoa. Nawala ang internet atong kusog kaayo ang uwan ug kilat. Hangtud karon wala pa na balik ang connection, patay akong netshop.

Quote Originally Posted by spectrespook View Post
    Mga brad.. i believed some of you are having modem (def.) issues after nag strike to ang thunder and lightning a while ago? Anyway for those packages/plans above P999 (or P1.8K plus total monthly payment) pwedi ra man na ilisan, but for those P1299 below. Best thing to do during thunderstorm is to unplug everything connected to your tel line, kay makabayad jud ka sa echange nga modem kung maigo sa lightning electrical discharge.. Believe me!
    Putol2x among internet karon. Pero naa rai connection. Mawala lang jud every 5mins unya mo balik napud, unya mwala napud.
    Dili pud ni tungod sa electrical discharge ba kaha?

Among modem kai unusually init siya. Init nga ma igking ka inig hikap. Dili man pud daw defective ana ang PLDT agent nga akong gi explainan. Kai ang pagsabot nilas defective kanang walay POWER led daw. Diba ug walay POWER led, dili na jud na defective kundi broken na.

Among monthly kai 1.6k ma qualify kaha nis pagpa ilis?

I had notice it also at one time that suddenly when there is a thunderstorm, the dial-tone of my telephone simply disappears. I cold PLDT hotline numbers. It took them almost two months to fix the problem.

Quote Originally Posted by Wadexx View Post
    Putol2x among internet karon. Pero naa rai connection. Mawala lang jud every 5mins unya mo balik napud, unya mwala napud.

Among modem kai unusually init siya. Init nga ma igking ka inig hikap. Dili man pud daw defective ana ang PLDT agent nga akong gi explainan. Kai ang pagsabot nilas defective kanang walay POWER led daw. Diba ug walay POWER led, dili na jud na defective kundi broken na.

Para nako dependi jud na boss kung unsa naka cause anang intermittent connection nimo. Piro about sa explanation sa costumer service na maconsider nga def kung patay na jud ang modem, dle lang kay kana ui..pwedi sad reason for intermittent connection is def jud ang modem. Labi na kung naay constant span of time sa iyang pag putol2. Some others mag red og kalit ang internet light, some pud mo hung up og kalit..so naa jud na sa modem ang problem.

Kami bro mag 2 weeks na karon Thursday. Animal baya ani oi.

Thanks bai... Mu adto pa gyud sa main office nila para mu file ani?
    You just write a letter for bill adjustment. Then ask someone else to give that letter to pldt if you are busy. What is important is the signature of the account holder.

Quote Originally Posted by ghostie2472 View Post
    Mao sad na nahitabo sa amoa. Nawala ang internet atong kusog kaayo ang uwan ug kilat. Hangtud karon wala pa na balik ang connection, patay akong netshop.
    Ahaka paita ani oi... Asa dapit location sa imong netshop bro?

Quote Originally Posted by raymondysiy View Post
    You just write a letter for bill adjustment. Then ask someone else to give that letter to pldt if you are busy. What is important is the signature of the account holder.
    Alright. Thanks kaau bro.

Quote Originally Posted by spectrespook View Post
    Para nako dependi jud na boss kung unsa naka cause anang intermittent connection nimo. Piro about sa explanation sa costumer service na maconsider nga def kung patay na jud ang modem, dle lang kay kana ui..pwedi sad reason for intermittent connection is def jud ang modem. Labi na kung naay constant span of time sa iyang pag putol2. Some others mag red og kalit ang internet light, some pud mo hung up og kalit..so naa jud na sa modem ang problem.
    Mao lage bro, pero ug explainan nimo mo ingun rapud ug "sorry for the inconvenience sir, ang defective ung walang power LED po". Feeling jud nako defective ni siya kai init ra jud kaayo para sa modem. Among modem sa globe sa una dili man ani ka init.

Kinsa kaha pwede maka diagnose ani?

Quote Originally Posted by Wadexx View Post

guba na gyud na imong modem bro. kasuway kog ingon ana nga mag putol2x ang internet nya ang modem kay mo kalit ug ka pawng nya siga napud pero globe lang to ako.a.

pa observe daw sa imong modem bro kung mo kalit ba ug ka pawng nya mo siga napud ug balik.

inig report nimo bro ingna nga wala gyud kay connection. or dili na gyud mo on imong modem para ma anha.an gyud ka ug technician.

11.    Advertisement