pa sponsor sa mga TV stations!!!... nka ingun na man ko sa abs-cbn about ani pero wa lng naku cla g pa xur kay wa pa raru ang date><... kamu nlng pag asa naku na makacontact kay ambut lng kng makablik pa ba ako papz dd2
pa sponsor sa mga TV stations!!!... nka ingun na man ko sa abs-cbn about ani pero wa lng naku cla g pa xur kay wa pa raru ang date><... kamu nlng pag asa naku na makacontact kay ambut lng kng makablik pa ba ako papz dd2
Damn, why didnt i thought about call centers. /facepalmOriginally Posted by koto
Cge nya amo suwayan. Thanks for that.
Hmm.. aw, naa diay kay connection sa ABS? La man ka ng-ingon daun. lolz.Originally Posted by psyccaliente
Ask lang ko, unsa diay imu papz didto?
basta tell them it will be a great and unique event na ma enjoy sa ilang employee and the same time advertise sa ilang company and u can envite them to set up a hiring booth to promote the job opportunity sa call centerOriginally Posted by FoRsAkEnKiD
Any updates on the event? D:
Especially posters? Kay dili bya ako ang mo.pick up. XD
Excited na dyud. Hehehehe.Originally Posted by hypocrisy
As for media coverage, I klaro details and I'll ask ABS-CBN.
@forsakenkind
i don't think dd2 trabaho ako papz... (actually wa ko khibaw unsa iya trabaho) pero daghan xa contacts nya ryt now bc pa xa anang oz racing so dunno kng wen xa maka ad2 sa abs...
mga anak sa director sa abs kay mga skulm8s man namu... di lng mi fwenz kay di mi kabatch:P
so, any updates guys?
No big updates for now.
Ge lang, last days nlng sa among classes this week, so mktrabaho na mig tarong ani.
[edited]
@newmoonmaiden: Oops, I messed up there, sorry. /facepalm
mag follow up mi sa mga potential sponsors ugma..
relax lang sa mo..
hehe..
wee....
kong madayun ni...kay mu apil jud ko <3
this will be my first con ever..lol..
ako pugson ako friend mo adto aron naa ko kuyog...hahaha
bitaw nice i advertise sad sa other school..
pero wala pa sad nuon ko nakit-an posters from other school sa bulletin board sa A.S