i hav a hp pavillion dv9000 kung ako cya i on mo black screen rah . . . so tag pila ni
I also need 2.5" ide hard drive for laptop, 40gb,60gb,80gb please phone me 4142406, 09218438423 bayad dayon basta ok imo hardisk inig testing. Thank you. Have a nice day.
bro naa ko laptop diri.. d kaau ko suheto sa specs ani kai gehatg ni nga guba.. DELL inspiron 1000
naa ko laptop wala na gamit guba na hehehe, ako nglng ni baligya palit man mo dead laptop...dili ko kblo unsaon pag tan aw sa specs all i know is Core Duo cxa, ...
hi sir mo buy mo even if dli guba pero hinay lng xa kay ssd ra instead of hdd? katong pina kauna nga acer aspire one na netbook?? naa sad mi hp pavilion na laptop 12" pro accdg sa hp ilisanan og motherboard kay magpalong2x.. both wla na namo magamit kay naa na lain laptop.. mo buy mo ani sir?? pila pod inyo value ani.. dako2x sad unta kay mahal ra ba ng hp pavilion.. btw, gpadala ra ni ang hp pavilion dre from us and ang charger kay dli napod original charger kay naguba na gpalitan nmo og lain.. pls pm me on this.. thanks
Bro. i have Asus 52N series laptop charger ra ang wala ani nya pila imo palit? text or call me this no. if your interested 09226974474 or my duo 3188013