@sns: mo post ra mi diri sa mga happenings.. hehehe..
enjoy kaayo sa cebu-sugbo nga shoot, kuyog2x sa mga pros. daghan kaayo ko nakat.onan hasta mga binuang, thanks to chouie, ods, nandy tungod ninyo na dungagan na ako wishlist. lol
@harvz86: kato mga sila mga pro. ako hobby lang nga nahimo og my addictionhehehe
Fun Run this morning...
![]()
hehehehhe....kumbate sir, dili sad mi mga pro sir oi, parehas ra ta mga newbies, actually kadto na shoot is from our Lear Manin****s na group sa flickr, ako lang g post sa kadto thread ni sir ed-edds-eddie sa cebu-sugbo since na discuss man ang photoshoot, sort of invitation..hehehehehhe...i think mag schedule cguro lain na shoot sila sir nick kulas og sir ed-edds-eddie...huwat lang sad ta ani para lain na sad na experience bah...
lingaw kaayo ko sa shoot nato mga sirs, and met new friends pud, chouie and harvz...sa sunod panagkita !!
sample shots sa photoshoot :
kumbate !!!
maypaka harvz, nakakuyog naka sa ilang mga photoshoot,ako ngari,kanus-a pa kaha ko makakuyog.....tsk tsk tsk.........asa diay mo ga photoshoot?
lakaw2x ra man mi sir. magellans cross, sto nino, fort san pedro, fuente, kaon sa larsian, nya capitol.
hehehe post nya mo shots![]()
hi im a newbie here just want to say or suggest somethingwe dont need to pay for models. pwedi ra mn sad kita2x lng ang model dba, for those who loves fashion and who also aspires to be a model.
both aspiring models and photographers can benefit from each other, right?
PLEASE REPLY ON WHAT YOU THINK ABOUT MY IDEA. I WOULD GLADLY APPRECIATE IT
THANKS.