Page 122 of 221 FirstFirst ... 112119120121122123124125132 ... LastLast
Results 1,211 to 1,220 of 2203

Thread: Merged: Camotes

Quote Originally Posted by bhason View Post
    sa santiago mi ng stay bai gainum ramig tuba didto arun mka barato . hehe
    kamu tong gatapok pag dominngo sa buntag sa may baybayon gatagay? kung kamu to ako man tong namasol nga laki nga walay kuha kuyog sa ako asawa gadala ug sarong nya gadaladala pud ug cam nga naay tripod!!!

Quote Originally Posted by madkc View Post
    so asa mn inyo p suggest mga bros?? santiago or mangodlong....plano ko mo ad2 end of this month^^,
    ako ikasuggest lang bay adto mo sa may santiago dapit... nindot kaayu ang dagat didto.. nindot man pud ang mangodlong pero mas nindotan me sa may santiago... pag tour2x lang mo sabot2x lang mo habal2x driver.. 500 man ang bayad pero mahangyu ra ninyo 500 lang amu gibayad kay nag enjoy man me.. kung gusto mo ug kanang kasaligan nga driver pm lang me kay naa ko contak number nila!!!

350 raman habal2x. mahal ranang 500. kami nailad pud. may gani naa mi nailhan sa Tindahan ni Aling Nena. hehe adto mu didto kaon ug inum! barato ra kaau no joke!

didto pud me pag thursday & friday sakay pa gani sa danao naglisod na kay daghan ayo niadto camotes sa puro nami nakadunggo sakay shuttle maayo kay nadala mi motor wala mi nakapakyaw motor to santiago, pag abot sa santiago fully book tanan resort, namarayeg nalang me ako paryente adto stay sa ila balay....
    habal2x cost 500 pesos pero suroy na sa tanan bukilat cave, timubo cave, bakhaw beach, lake danao, buho rock and mangudlong, mao gyud na ila regular price pero whole day na laag na, makabarato rka if dili moad2 sa buho and bukilat kay Puro and Todela man gud iya location medyo layo2x gyud...

duna na bay signal ang globe dira sa santiago? ang smart mura naa man guro to signal, last time ko adto ang globe wa jud.

Quote Originally Posted by robertski3 View Post
    kamu tong gatapok pag dominngo sa buntag sa may baybayon gatagay? kung kamu to ako man tong namasol nga laki nga walay kuha kuyog sa ako asawa gadala ug sarong nya gadaladala pud ug cam nga naay tripod!!!
    uu bai saktoha.hehe katng gatagay tuba sa dagat kami to.

Quote Originally Posted by robertski3 View Post
    ako ikasuggest lang bay adto mo sa may santiago dapit... nindot kaayu ang dagat didto.. nindot man pud ang mangodlong pero mas nindotan me sa may santiago... pag tour2x lang mo sabot2x lang mo habal2x driver.. 500 man ang bayad pero mahangyu ra ninyo 500 lang amu gibayad kay nag enjoy man me.. kung gusto mo ug kanang kasaligan nga driver pm lang me kay naa ko contak number nila!!!
    cge bai.salamt kaau mag sabot2x psab mi ron.hehehe

naay signal ang globe pero depende sa weather. if medyo cloudy, totally no signal. if nice ang weather naay 1-2 bars.

Quote Originally Posted by LRA6494 View Post
    duna na bay signal ang globe dira sa santiago? ang smart mura naa man guro to signal, last time ko adto ang globe wa jud.

Quote Originally Posted by bhason View Post
    uu bai saktoha.hehe katng gatagay tuba sa dagat kami to.
    mao ba heheheh!!! unsay gisakyan ninyo pauli ato bay katong jomalia or pumpboat kay fullybook man gud ang jomalia ato nya overloaded napud!!!

mag pa reserved pba ta sa boat para padong camotes??kinsai naay contact..pls hatagi pud ko..tnx daan

11.    Advertisement