mga ka bro...asked lng ko ako fi ba...inig menor nako mapalong man og kalit...naunsa kaha ni sya...gpalit ni nako cash sa solid last 2 weeks pa...asked lng pud ko when puyd na maka pa change oil?
mga ka bro...asked lng ko ako fi ba...inig menor nako mapalong man og kalit...naunsa kaha ni sya...gpalit ni nako cash sa solid last 2 weeks pa...asked lng pud ko when puyd na maka pa change oil?
mga brod...gai ko advice ako raider fi mapalong man og kalit kong mo menor ko....last 2 weeks pa nako napalit ako mot2x...sa solid mandaue branch....unsa diay pamaagi pag break in sa finaglibog ko kay gipadagan na raba nako og 100km...ingon ako kauban nga dli puyd daw ingon ana...
unsa nay new updates sa inyong mga shooter/raider j FI dha?
- - - Updated - - -
paki check lang sa casa balik imong motor bro...when it comes to pag break in sa motor..
this might help you.
The Sportbike / Super Sport Motorcycle Breakin Period
Last edited by thewicked46; 12-03-2014 at 05:00 PM.
mga brah member namu dri https://www.facebook.com/groups/617381958368282/ ? set tag ride ninyo ba..nindot mag ride pare pareha ug motor nya ato pud ma storyahan atong mga obserbasyon ug uban pa sa atong motor..
Hello,
Old istoryan here but i forgot my user and pass already. Bago rko ni palit ug Raider J 115 FI last monday. Mao ni ako gi paabot nga mot2 hehe. nice jd xa so far. post lang nya ko pics sa akoa kung mka lugar. Naa mn gd ko sa cebu karon ga work, pero uli ko dumaguete sa weekend then inig balik nako dri cebu pgka monday, akoa na dalhon ang mot2. dd2 rko ni palit sa dumaguete ky way hasol, nya ky ga rent rman ko dri cebu and bago pko sa ako gi workan.
update nya mo sa inyo FI guys para ma kat-on sab ko sa mga dpat timan-an.
ng duha2 pko if mo follow ko sa manual unsaon pg break-in or katong hard break-in nga ma search sa google.
Thanks!
^ tuesday ko nikuha ug raiderj fi, pero di ko ka break in kay wala pamay conduction/or cr T_T, metro cebu ko ga puyo, so wa juy ka break inan T_T
mao ba bro. akoa wala pay OR/CR pd pero gi da na nko cebu. la pko ka post pics. later nlng after work. hehe
wala nay updates mga ka kosa nato ug motor.hehe