Ga huna-huna pud ko ug upgrade ni akong karaan na laptop. Pili-a nalang siguro ang best value laptop sa intended use niya. Pero solid baya ang ASUS ug ang Lenovo.
Ga huna-huna pud ko ug upgrade ni akong karaan na laptop. Pili-a nalang siguro ang best value laptop sa intended use niya. Pero solid baya ang ASUS ug ang Lenovo.
acer laptop ako gamit... dili jud cya too pricey and ma meet niya ang specs sa mga mahal ra kaau nga laptop... as of quality, wa paman cya naguba so far... cgehan gani nako ni ug duwa ug mga graphic extensive games wa pa jud ko kasuway ug mi overheat cya...
Payter bitaw kaau ang ACER na laptop.. ga break-in pud ko sa ako Aspire 4755G. Nindot kaayo kay dili jd manginit ang laptop bisan tibuok adlaw pa nimu gamit ug extreme graphics na gaming.. ea. COD Black Ops II, NFS Most Wanted, ug uban pa..
Sony Vaio. I've had it for 5 yrs now. Still works great.
Starting to save for this baby:
ALIENWARE M17X
- 3rd Gen Intel Core i7-3630Q (6MB Cache, up to 3.4 GHz w/ Turbo Boost 2.0)
- Windows 7 Ultimate, 64 bit
- 32GB (4x8GB) DDR3 at 1600MHz
-1TB RAID 0 (2x500GB SATA, 7200 rpm)
-2GB GDDR5 Nvidia GeForce GTX 680M
-17.3" Wide FHD 1920x1080 60Hz WLED
- Slot-loading Dual layer DVD Burner
- Nebula Red with Soft Touch Finish
-"My Full Name" = Personalized Plate
-AlienFX Color = Mars Red
-Wallpaper = Alien Red Glyphs
-90wHr 9-cell primary battery
at $2,799.00
Btw, pwede ba ni sya ma order sa DELL diha sa SM?![]()
guys ask lang asa ta mka palit ug battery ani ACER 4750G? murag padung likoy nmn ako laptop 3 yrs nani wla jud problem ang battery ra nuon
I would preffer toshiba boss, altough i have a mac, hp, and a toshiba i would chose the toshiba over all of them in terms to how long it lasts and te customer service. Ang na guba pa jud sa akong toshiba was the charger and its been 6 years since i bought mine, aww and the battery sad pero given na man sad na kay taod taod na na gamit ang batt