Check out ani nga site. -> TeamCube
Currently naa mi 6 members including me, 3 mi active ron. 5 mi ka diamond, isa namo Plat. 2zerg, 2protoss, 1terran. We had praktis match with mineski and OSG, mejo kaela na namo ang uban since broodwar. Join ka? tudluan tka unsaon pg pa diamond and dapat hardcore pud. hehe. 4hrs to 3hrs a day lng gud, payts nana. And btw guys, we are planning to go to GCube this monday for praktis games. Just add me lng markydoo. Maka online ko mostly at night.
team cebu. wow! 3-4 hours a day. pde join? hahaha! complete noob. pero adik gamer. kapuy na dota gud. cge nlng ko NOTD sa sc2 ky wla ko ka jam duwa gud.
cool. when i get better internet i will bolster my game play to 3 hours a day :P
dili kaayo ko ganahan mu duwa with my less than preferred internet speed ><
sky broadband ka dugay ba nimo! ahha
pa join ko team cube master dione kung okay ra... if need platinum above , mo blik lang ko para join if mka platinum nako thaaanks daan hehe...
im always watching day9, husky & HD...pero i dont play much custom games, wa man nag sc2 akong mga kaila gud, mahal radaw.. mao akong practice ma dritsu sa ladder(1v1)... n post ko sa SC2 Team Cube (New Team in Cebu)
akong NA nka name change na na, from CDQui to Madz ) pero akong SEA available pa ang name change if need mag CubeName if mo join
heres my FB -> http://www.facebook.com/madz93
noooooooooooo! don't go to the bug side!
I have yet to beat a zerg player on ladder so..