Page 111 of 120 FirstFirst ... 101108109110111112113114 ... LastLast
Results 1,101 to 1,110 of 1199

Quote Originally Posted by abuanw View Post
    hmmm.. dili man tingale ingon ana nga manipulate2x or unsa bah,
    nag apas man ko sa growth sa dog gud mao gusto nko mo kaon gyud ug maau kay if pasagdan ra nato sa iyang gana, bati gyud resulta ana kay lean ra kaau ug murag wla ra. then sa akong pagtoo d gyud ma daut ang dog sa way sa among pag pakaon kay 38% protein in 2-3cups is way too far from 1.5cups+2 spoons sawdust.., kuwang ra ang protein sa last.
    dili sad mi anang boss2x wue, kay nag acquire mi'g dog kay aron naa mi anak. ug kanang mga iro wala na sila'y buot, magpabilin rna nag bata hangtod sa hangtod. ug d sad mi gusto nga magutman,, d man sad hasol namo if mag hikay mi ug sawdust kay walay lingaw if dogfood ra imong ihatag, murag d ma feel nga nag hatag ka ug time ug effort sa imong pet.. hehe,
    lingaw baya gyud mo tan.aw sa dog basta daghan kaonon,, then if makakita ka sa lawas sa among husky maka ingon ka nga sakto amo pamaagi,,
    boss 38% protein is good na kaau. follow lang gyud ang daily servings ky mag protein deposits ug madaot ang atay sa iro ana if masobraan. yaw pakaun mga corn beef ky parat na ug naa mga bad contents sa iro. ang growth sa husky boss mudepende sad na sa genes kung gamayun daan na husky most likely gamayun gyud na.. sa ako style boss if di mukaun ky ako tingalun. ky lisud magpabalik sa lawas sa husky ky pilian gyud ni sila ug kaun.. mao na force feeding ang style na muwork sa ako..

Quote Originally Posted by tomgalang View Post
    Chicken back sir? pila ka kilo raw chicken mahurot imu bullma sir?
    suway ko ani boss di ko gnhn sa results gawas na mamahalan ka hasul sd sa ref and di kaau kumpleto sa nutrients.. mag regular deworm pa gyud ka ani monthly... mag premium na lang ka na dogfood..

Sa ako na tryan sa akong husky na dog food kay Acana Pacifica, Acana Puppy large breed, Orijen Six fish, Orijen Puppy. Murag ni angay akong husky if fish base na kibble, ambot lang sad nganu. Ang orijen dali cya mo burot, high protein man gud, di kaau ko ganahan sa ilang tubo.. Kailangan jud nimo i.exercise ang iro kay kung dili luoy kaau liver sa imo iro. Nindot og tubo sa Pacifica and Six fish pero try nako ang Go Nat! Salmon tingali maka angay ko sa tubo. But I heard ang Pro Plan Performance pinaka nindot, mo abot og tag 6K ang sack, 17kgs na size, mga 3800 ang original price, nya mo 1600 ang shipping, ang naka nindot niya gagmay kaau serving. Also mga 8 out of 10 breeders sa US maoh na ila gamiton. Dugay kaau ma hurot so sulit rasad kaau ang Pro Plan Performance ang problema ang cost lang sa shipping maoy maka patay. Maau unta naa maka provide og stable supply sa Pro Plan Performance diri sa Cebu. hehe ^^V

naa may tag PHP 230 nga 5 kilos murag di ka alkansi ani.. Bow Wow ngan

Elite Member JAINI's Avatar
    Quote Originally Posted by 19PoorBoy73 View Post
    naa may tag PHP 230 nga 5 kilos murag di ka alkansi ani.. Bow Wow ngan
    dili ka alkanse ang imu ra iro ma alkanse sa iya health.

Unsay nindot dog food sa 1st month nah pregnant ang dog?

para nako anything basta lang premium dogfood sa pregnant dogs..

Elite Member james_ezril's Avatar
    Blog Entries
    1
    ask lng ko unsay ideal weight sa husky na 8 months? mine was weighing only 15kg at that age.. I feed her Acana Pacifica but only 1 cup.. dli cup sa rice cooker ha katong Standard Cup jud na 8oz..

okay ra ang beef pro for a dog food?

Elite Member james_ezril's Avatar
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by Stephen Birao View Post
    okay ra ang beef pro for a dog food?
    boss kung sa tagalog pa hiyangan lng yan sa dogfood..hehehe

11.    Advertisement