Page 11 of 36 FirstFirst ... 89101112131421 ... LastLast
Results 101 to 110 of 353

Default Re: Team Argao/Dalaguete DragRace

Quote Originally Posted by kolo View Post
    hoy boloy naa lagi ka dri... hahaha.. imo nalang XRM ato e lumba boloy...
    pwde rapud kolo.. ato ingnon c dwarko.. hehehe

aron dili ni ma close nga thread mga motor enthusiast, post lang mo when ang rematch and where to keep other istoryans aware.. ganahan sad me mga istoryans motorist makahibaw when and where ang lumba so calma lang mo guys. post lang mo kong ok na ang possible rematch.

Quote Originally Posted by boloygabs View Post
    pwde rapud kolo.. ato ingnon c dwarko.. hehehe

adto didto pagpatuno boloy og papuno sa imo load.. walay mahay... payter kaau... tara man d i na.... pa sponsor anang ilvinhiezsuarez ai datu kaau na.

Si JDbebz kay karon pa nang delete sa iya mga previous borit post abi kay napilde man. Basta pilde, daghan rason..."Sa precinto ka na magpaliwanag"

Quote Originally Posted by kolo View Post
    adto didto pagpatuno boloy og papuno sa imo load.. walay mahay... payter kaau... tara man d i na.... pa sponsor anang ilvinhiezsuarez ai datu kaau na.
    ad2 nya ko didto bro.. kuyog lng nya ta.. ilvinhiezsuarez pa sponsor daw ko nimu ingn kolo.. hehehe

OT: pa sponsor ug skwela? heheheheehehh

hayzzz karon pa jud ko naabot gekan nag purty2x sa akong mga kauban

Excuse me lang ninyo mga bai na late jud ko reply dre karon pa jud ko kapahuway ug nilingkod nas akong homeputer hehehehe

Pwede ma ulaw sa taga plaza boyz bai maayo kau tawo ang tag iya sa raider mga bai inyu lang jud ge puno iyang pacensxa nga naka pagawas jud ug dakong kantidad sa kwarta nga 88k para lang ma lumbaan inyuhang motor bai bisag Hinulman pana sa oiiiiiiiiiiiiiiiiii ka kalro ka ulaw sa inyuhang team maka daug lang ug hinolman ang motor nya maulaw napod ko haa . . . guba-on na inyung cellpone ?? hinay ra kau mi maka sulti sa phone kamu ray bulala kau mo sulti ug mga di na masabot nga polong wahahahahah

ingun pa sxa hinayi lang kay karat kayu Hoy pang hambog ninyo nga sinsilyo amo kwarta gusto mog lumba karon gabie wala jud mo ni sukol ? ni abot nalng among kwarta ug 122k then kaabot mo aning sugala unsay pag to-o ninyo kay probensxa mi dre poor kami dre ayaw nalng mo pangutana sa unsay mga trabaho namo dre .bai . ang amoa lang ganahan mig rematch sa inyuha motor mga bogok lage mang look dawn mo namo kay naa mi dre sa probensxa then kamo naa mo dha sa cyudad nga inyuhang baba baho pas skwater diha kung maka tabi See . . ..

why man di mo musogut karon dayun duwa-on namo ang motor?? mo sked man mo ug next friday or sunday mang huwam nasad mog motor oii kalooy hahahaha

mag agad nalng mi sa inyuhang kwarta pila maabot basin mag lugus mo 20k for sure bwaaaaaaaaaaaaaaaaa . . .
    Last edited by jdbebz; 11-25-2011 at 03:14 AM.

ninduta sa akong text woe colored hahahaha

sugt ko makig lumba sa akong xrm facebook declear na nako akong load pwede bungkagay walay blema na . .

basta dre duwa-on sa lagang car2x or alcoy or argao . . wanna race ?? PM me para sa sked . .

kung good starting pa among raider pag last sunday . . ug naka ligid pami sakto unya rayus di kayha ma buktot inyung rider ginukod sa amoa ? hahahaha panggoo man diay mo kamo pay highblood makig kontakay namo kamo pay di mo sukol ug rematch . . . . tinalawannn nakaka bwee******T

ang ma sulti ra jud nako ninyo mga plaza boyzz wala moy originality maka daug lang mang hulam ug motor

plano nalng namo ani mo tapon nalng mi pikas island manulong ug GUBAT"
    este Duwa ! ! ! !
    Last edited by jdbebz; 11-25-2011 at 02:30 AM. Reason: wahahahaha

BTW mao diay ni among barako muslim nga wala pa na human bungkag pa kau mao ni among pusta-an jud dako pas sa among raider nga ge pildi sa plazaboyz nga dili ilahang MOTOR musugal ni dinag ko-ay nga walay ukbanay
    Last edited by jdbebz; 11-25-2011 at 03:00 AM.

11.    Advertisement

Page 11 of 36 FirstFirst ... 89101112131421 ... LastLast