apil ko please update me sa inyo laag ...
katong pagtambay nemo ky ngadto me ato sa TOTAL pero katong nag tambay ngadto mga Streetjacks to sila pero wala toy problema basta mo ana kang SOC ka..entertain gihapon to sila ky ato ratong mga ka brother nganha sa caltxt yadz..heehehehehe
pero karong Sat!caltxt mangoo para bayad sa among tshirt na new sa SOC rockstar shirt hehehee..
nice na sir..ky stock pa..pwde kaayo ka mo join dili man kinahanglan sir nga nendot ang emong motor importante sir nga intresado sa gropo ug ang atong panag amegohay sa atong gropo..hehehe karong saturday sir..tambay ta!para sad maila ela na nemo daan ang SOC ug makatabang pod sila sa emong ganahan na modification sa emong motor pohon..pero bag-o paman na..ayaw na usba sa..sayang kaayu ang stockparts na lig-on hehehe
master, 8pm onwards mo magtambay?.....jejeje....kay murag dghan mi mga newbies para dli mi mauwaw
mao jud. kay mo apil pd ko. na add na pd nko inyo club sa FB. ahehehe. thanks diay sa pag accept. pero mga next next sat pko mka apil kay next week pa release ako motor(hopefully). nag process pa sa conduction permit
jejeje...cge2x...txtsan nako c jay, basin maka lugar to cya....
permi tambay si jay yadz hheheehee