3rd strike ko...
nice game bai haha lingaw pud to. Karon rapud ko ka kontra og guile na grabe depensa hehe. Si wawa pud , nabagohan ko boxer vs boxer hehe. Sunod napud! Texti niya ko bai kung manuwa mo emall kay para maka practice nsad ta . i pm nako nimo akong number. Si akuma kay last month rato nakat.on og duwa , nabuang pud to sf ron hehe. Kbaw lage mo na kame to naa gahapon?
Dili pa man diay april mu release ang AE Edition sa consoles
Super Street Fighter IV: Arcade Edition DLC will be making it's way to PS3 & Xbox 360 on June 7th for $15! In addition to new playable characters Yang, Yun, Evil Ryu and Oni, the replay channel will receive some new features! Arcade Edition will also be released on disc for PS3, 360 and PC... June 24th 2011 in Europe, June 28th in North America, June 30th in Japan, and for the PC in July! Finally, in a recent interview... Seth Killian stated the Street Fighter IV series will "end" with Arcade Edition.
kinsa manuwa ron? murag nindot e duwa da
ok bai foom taxt lang mi nimu.. kai perme man mi ni bossing mag duwa2x dd2.. kami man ni bossing ani cge abut... sparring partners nami ani.. daghan man pud manuwa ssfiv pro d langmag abut sahay d mag pareha ang time sa pag adtu dapat jud untah mag sabut tah ninu pohon para lingaw tah tanan.. hehehe... naka ila nako nimu dri sa istorya ra pud pro kahapon pa ta nag kita jud.. nice jud kaau mo balrog gahi jud kaau mabuang kog depensa sako guile sakit kaau buffalo dash haha... nextime pohon kita ni bossing text lang mi ninu kun magkita mi dd2 ni bossing chenna lamats kaau bai foom.. hehe..![]()
mayta naa pud ta SSF4 sa TOMS sa ayala.... para pud ma practice mi ana... =)
Sonixboom cge ko panawag nimo para gspot. Cge pud ko text. Dili man ka mu tubag haha.
Lex dili maka timing sa trabaho hehe
haaay after pila months naka duwa najud tawn ko balik ssf4 ganina hehehe![]()
pero kami ra sonix ug philip nagduwa pod
zangief
![]()
hope ma leak ito agad....
Details, covers & images for Super Street Fighter 4 Arcade Edition : News : EventHubs.com