Top 10 sa Japan:
01//Umehara//(Yun)//BP/113648/U.MASTER
02//Kazunoko//(Yun)//BP/102957/G.MASTER
03//Mago//(Fei Long)//BP/94819/G.MASTER
04//MDR//(Yun)//BP/77160/G.MASTER
05//Michael Tan//(Ken)//BP/70236/G.MASTER
06//Nemo//(Yang)//BP/69616/G.MASTER
07//Saachan//(Yun)//BP/62510/G.MASTER
08//ШOjisanШ//(Yang)//BP/59992/G.MASTER
09//Kindevu//(Yun)//BP/59881/G.MASTER
10//Iyo//(Ibuki)//BP/59793/G.MASTER
5 ka Yun then 2 ka Yang. Kana number 10 mao ra nay di pamugas pero si Iyo man intawn na hehe. Di man pamugas si Fei nice lang jud siya ug defense nya grabeh pang punish ug whiffs. Compared ni Yun na mura daw ug zangief na dunay dive kick hehehe.
E nerf ra na ang twins inig abot sa console version. Hasta pud ang arcade version sa AE duna daw rebalancing.
Number 1 ra si Cammy kay dako kaayo siya labaw sa low tier characters. Pero against mga matchups na important like zang, rog, honda, ug guile maglisod jud siya. Especially against Balrog na wa jud siyay paagi makasulod. One time big time pud na kung imo kontra di mukagat sa imo gimiks wa kay offense.
yun and yang...
Good news mga torrent lovers:
Shoryuken - PC Listing for Super Street Fighter 4 Added to ESRB Website
Duna na SSF4 PC umaabot.
e.update ra ang daan nga SF4 ana nin.?
nindut na da, maka practice jud kug tarung makoto.. xD
hay salamat..d nako kailangan mo palit ps3 para lang maka duwa online..maynta tinood ning pc version..
update napud ni laptop ug pc tingay ai.
Female street fighter champion "Kayane". Better than our local female look alike C.Viper aka Sitoy. And mas gwapa pa pud.
evo2010_womens11 » Kineda
available nani? maytag daghan tao manuwa online..
bossig nalipong ko gahapon da haha gg
@foom salamat kahapon sa inyu pag adtu sa emall.. nice kaau mo kaduwa gahi kaau mo balrog wui.. mag lisud ko depensa na basta ma corner ako guile ma pressure nako taman hahaha.. tanx kaau ninu ni akuma user (ala ko kaela).. sunod kun naa c boosing pa textsan ka para maka adtu pud mo.. para dula2x tah ninu usab.. nalingaw jud mi ni wawa haha..sonix ni guile user.. nextime nasad bai foom..