Page 5 of 7 FirstFirst ... 234567 LastLast
Results 41 to 50 of 61
    Elite Member
    Blog Entries
    1

Quote Originally Posted by Gadgetboy_14 View Post
    Mao2x unfair jud... Pero poidi ba diay na i dismiss tanan gifile nimu unya ang iya tanan gi file para imu wala na dismiss..?
    mao lge nang naka unfair sir . gipa dismiss sa fiscal karon di nalang makapalag akong abogado kay basin daw malain pero mo try daw sya ug ask for motion for reconsideration para mabalik ang kaso. with regards to her case pd, pag subpoena nila sa akoa, wala ko sa pinas,nakabalik na ko diri sa gawas unya ang ingon kay once mo balik ko diha subpoenahan na pd ko ug magsugod na ang kaso then maglisud daw ko ug gawas kay ipa hold.di daw nila ma dismiss kay naa daw written proof. murag ilang gipa gawas ba nga ako gipamayran akong mga witnessmakalagot mn ni oy!

Elite Member
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by monrose29 View Post
    kana kay mo kiha sya ma obligar gyud ka ana og explain sa imong side.. mas ma ayo sad no-on para mo gawas ang tino-od nga walay kay gibuhat nga da utan pero ang hasol sa imong oras og ma bahiran pod ang imong credibility.. but wala may mawala nmo kong coz your just telling the truth...
    lge sir hasol kaayo plus ma stress pa gyud ka.unsaon mn gisugdan mn nya wala man ko choice pd alangan mo atras pd ko abi nalang guilty nga sya raba gyud utangan nako karon gibali lang.hahaizzzzz

Elite Member
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by kimleeKINO_choi View Post
    cge lang sis..mg ask nya ko pod kng unsai pwede mapaagi ani u case..i-update lang nya tika.
    thanks kaayo sir.

thanks tanan ninyo guys

ask another lawyer..murag 2nd opinion bah..dont rely on just one lawyer..in that way u can weigh ur options and makabaw ka kung unsa ang right way to settle evrything down..but personally kung aku ang naa sa imung side,kalami nlng mn jd ipapalit ug adik kana imung bestfriend kunohai oie..cant believe sa kadako sa imung gpa huwam nia..den mag ing ana pa xa..

im sori for this story. but this posting will never end your row with ur so called bestfriend. keep it privately.

Quote Originally Posted by juan penduko View Post
    im sori for this story. but this posting will never end your row with ur so called bestfriend. keep it privately.
    Nangayo ra siya ug advise bro and wala sad siya nag mention sa name sa iyang ex-bff.

sussss kung kiha lang, wa na siyay dag.anan ana'.. ky on the first place ikaw ang nag support niya'.. kita na man daan sa situation sis'... nga kiha ra na'.. blackmail siya but wala niya gihimo, thn karon kiha, di japon na mahimo'..

nangwarta ra to nimo sis....sukli nlang ikaso jud.,,

C.I.A. AntitaniC's Avatar
    Blog Entries
    1
    sus... mao jud ning ge ingon... "keep your friends close, keeps your enemies closer"

ahyg kabalaka mo kiha siya... kai katungod na niya.... if you have all the evidence...

push through.... ayaw sa pag hasol2x niya sa fb... kai ma use na niya against you...

and kung ka access paka sa imong fb... ilisi pud ug password nga lisud2x uy....

da-ug lagi ka ani.... the more evidence and witnesses the better chances....

atlast nahuman nagyud ko basa. keep the emails sent gkan sa imong x bestfriend, vital evidence nah sya.

11.    Advertisement

Page 5 of 7 FirstFirst ... 234567 LastLast