ay duh.. panguntento ug tuon sa kwarto oi. adto ka anang mga coffee shop ma distracted ra ka. pag solo ug tuon, mao na ang secret.
ay duh.. panguntento ug tuon sa kwarto oi. adto ka anang mga coffee shop ma distracted ra ka. pag solo ug tuon, mao na ang secret.
Ako kay sa kwarto jud kay hilom nya pwd ko maka yaw yaw!
sChooL nindot Tun.an.esp if gabii kay walay samok..
![]()
library. duh.
library, cr , lavatory , zoology lab, criminology lab... kana ky mingaw... or sa minteryo para way samok..
@ crysyani: Yup naa nako'y chair, table ug study lamp. Wala lang ko'y motivation haha.
@ peewee_tot: Haha kaulaw pud! Pero kung ma short na sa money pwede re pud simhot2 na lang!
@ kurdapia.nikki: Naa na diay Chicco di Caffe diri? Gallery, near Kopiroti? Sige ako na itry. Thanks!
@ reginakrys: Aw o Betty's nakalimot gyud ko. Bitaw nanirado na halos tanan sa Sykes.
@ lifebook11: Di mada oie labi na kung med ka niya sa room ra nimo magtuon. Lisud haha makatintal man gud matulog.
@ lord: Haha sa bagay kung sa balar ra ka 'di ka mauwaw magsaba2.
@ frozen_surfer: 'Di ko katuon sa school study area sa gabii kay mapuno ug foreign students wa nay kalingkuran. Ang library closed na sad ana.
@ FAQ: School lib closes before 6.
@ orochimaru700: Haha bitaw ingon sila nindot daw sa CR. Kuyawa pud.
CEREBRO Study Center
It's new, cozy and has everthing you need!
Located @ P. Del Rosario Extn, 2nd flr. Cogal bldg., Cebu City
For more info', please contact +639238615558 or email me @ mystiqueangel@inbox.com
Thank you ^_^