daghan brad...personal jesus, somebody..hmm..i wish my brother's with me ryt now..new wave kau 2 cya...gatubo 2 ug new wave era
daghan brad...personal jesus, somebody..hmm..i wish my brother's with me ryt now..new wave kau 2 cya...gatubo 2 ug new wave era
strange love and behind the wheel
Kinsa naay Personal Jesus nga album....katong 1 album unya puro la-in2x version sa personal jesus plus 2 new tracks. Naa koy tape ato sa una unya gi-uslan....wla na gi-uli.![]()
naa koy cd ana bai, rare kaayo na ngani sa pinas. naa diha ang new track nga dangerous og naa pud diha ang acoustic version sa personal jesus.Originally Posted by reygie
suwayi ilang bag o bai katong playing the angel nindot pud, naa didto ang precious, mura mura pud og enjoy the silence
Available na ba ilang bag-o nga album diri sa cebu?....last album naku napalit nila kato man "exciter". Try naku check sa mga record bars.Originally Posted by level42
dugay na man na available bai.. last year pa ko nakapalit, pero last month naa pa koy nakit an sa SM record bars og astrovision.. suwayi lang og soroy bai kay nagkagamay nalang ang copies...... good luck sa imo pagpangita..
Depeche Mode...sound of the 80s. But i love Level 42 sounds one of the best
Somebody![]()
my all time favorite... somebody!!
me too, somebody :mrgreen: